Для виділення патогенних стафілококів
Промисловість: фармацевтична / ветеринарна / клінічна
Це спеціалізоване середовищ для вирощування потенційно патогенних стафілококів. Він містить високу концентрацію хлориду натрію, що пригнічує ріст інших бактерій.
Пептони забезпечують нутрієнти, необхідні для росту бактерій, а маннітол є джерелом енергії, а феноловий червоний є індикатором рН. Крім того, його особливістю є здатність визначати бактеріальний метаболізм. При ферментації маніту бактерії виробляють кислі продукти, що змінює колір середовища. Також високий вміст хлориду натрію допомагає використовувати багато посівного матеріалу для досліджень.
Таким чином, бульйон маннітоловий сольовий є ефективним інструментом для селективного росту і визначення ферментації маніту бактеріями.
Склад у г/л:
Казеїновий пептон - 12,75
Дифосфат калію - 2,5
Пептон желатиновий - 4,25
Маніт - 2,5
Фенол червоний - 0,025
Натрію хлорид - 100
Соєвий пептон – 3
Приготування:
125 грамів засобу розчинити в одному літрі дистильованої води,шляхом нагрівання при частому перемішуванні. Кип'ятити протягом однієї хвилини до повного розчинення. Розлийте у відповідні ємності та стерилізуйте в автоклаві при 121°C протягом 15 хвилин.
Замовити бульйон манітоловий сольовий Conda 500 г 1487 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: фармацевтична / ветеринарна / клінічна
Це спеціалізоване середовищ для вирощування потенційно патогенних стафілококів. Він містить високу концентрацію хлориду натрію, що пригнічує ріст інших бактерій.
Пептони забезпечують нутрієнти, необхідні для росту бактерій, а маннітол є джерелом енергії, а феноловий червоний є індикатором рН. Крім того, його особливістю є здатність визначати бактеріальний метаболізм. При ферментації маніту бактерії виробляють кислі продукти, що змінює колір середовища. Також високий вміст хлориду натрію допомагає використовувати багато посівного матеріалу для досліджень.
Таким чином, бульйон маннітоловий сольовий є ефективним інструментом для селективного росту і визначення ферментації маніту бактеріями.
Склад у г/л:
Казеїновий пептон - 12,75
Дифосфат калію - 2,5
Пептон желатиновий - 4,25
Маніт - 2,5
Фенол червоний - 0,025
Натрію хлорид - 100
Соєвий пептон – 3
Приготування:
125 грамів засобу розчинити в одному літрі дистильованої води,шляхом нагрівання при частому перемішуванні. Кип'ятити протягом однієї хвилини до повного розчинення. Розлийте у відповідні ємності та стерилізуйте в автоклаві при 121°C протягом 15 хвилин.
Замовити бульйон манітоловий сольовий Conda 500 г 1487 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.