Агар мікобіотичний (грибковий селективний агар) Conda 500 г 1072

Під замовлення

Агар мікобіотичний (грибковий селективний агар) Conda 500 г 1072

Під замовлення
Модель:
Х0385703
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Мікобіотичний агар служить спеціальним середовищем, розробленим для специфічного культивування грибкових патогенів, вилучених із широкого спектру клінічних зразків і матеріалів, що містять змішану асоційовану флору. По суті, це середовище містить мікологічний агар, доданий хлорамфеніколом і циклогексимидом. Додавання хлорамфеніколу, антибіотика, відіграє ключову роль у виділенні патогенних грибів із сильно забруднених зразків шляхом пригнічення росту більшості забруднюючих бактерій. Цей антибіотик відомий завдяки своїй стабільності при різних температурах і широкому спектру дії проти бактерій. Циклогексимід, ще один антибіотик, присутній у середовищі, вибірково пригнічує сапрофітні гриби, одночасно сприяючи росту патогенних грибів.
Основні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту, забезпечуються соєвим пептоном. Декстроза, зброджуваний вуглевод, служить і джерелом вуглецю, і енергетичним субстратом. Затверджувачем у цьому середовищі є бактеріологічний агар.
Дерматофіти та різноманітні інші категорії патогенних грибів процвітають у Mycobiotic Agar завдяки його пригнічувальній дії на бактерії та грибкові сапрофіти або випадкові забруднення. Здатність цього середовища перешкоджати росту цих небажаних елементів сприяє швидкому розмноженню цільових патогенних груп грибів

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15,5
Хлорамфенікол - 0,05
Циклогексимід - 0,4
Декстроза - 10
Соєвий пептон — 10

Замовити агар мікобіотичний (грибковий селективний агар) Conda 500 г 1072 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв