Згідно зі стандартом, встановленим міжнародними органами регулювання харчових продуктів і напоїв, обов'язковим є тестування на наявність сальмонели в харчових продуктах. Сальмонела повинна бути повністю відсутня як у харчових продуктах, так і в зразках навколишнього середовища.
Це вимагає постійного моніторингу як харчових, так і підготовчих ділянок протягом усього процесу виробництва харчових продуктів.
CompactDry SL - це зневоднене селективне хромогенне середовище для ідентифікації Salmonella. CompactDry SL виявляє Salmonella за допомогою 20-24-годинного етапу попереднього збагачення з подальшою інкубацією на планшеті CompactDry SL.
CompactDry SL використовує комбінацію різних принципів тестування, заснованих на рухливості бактерій і специфічному хромогенному забарвленні.
Першою ознакою присутності сальмонели є пожовтіння синьо-фіолетового середовища під дією лізиндекарбоксилази сальмонели. У міру того, як рухлива сальмонела поширюється по пластині, синьо-фіолетова пластина також стає жовтою, що відображає рухливість сальмонели.
Подальше та/або супутнє позеленіння колонії викликане розкладанням хромогенного субстрату специфічним ферментом сальмонели. Чорні/зелені колонії утворюються сальмонелами, що продукують сірководень.
Щоб інтерпретувати позитивні результати на сальмонелу, ви побачите поширення чорно-зелених окремих або злитих колоній і зміну кольору селективного хромогенного середовища CompactDry SL для виявлення сальмонели з нормального синьо-фіолетового на жовтий.
При дуже високій концентрації сальмонел вся тестова пластина стане жовтою з щільним нальотом зелених/чорних колоній.
Час попереднього збагаччення: 20 - 24 години при 35 - 37 °C
Час інкубації: 20 - 24 години при 41 - 43 ° C
Формат набору: 40/240/1400 поживних пластин, упакований в алюмелеві пакет, в одному алюмінієвому пакеті 4 поживних пластини.
Зберігання та термін придатності.
Зберігати при кімнатній температурі від +1 до +30 ° C
Термін придатності продукту 18 міс. від дати виробництва
Це вимагає постійного моніторингу як харчових, так і підготовчих ділянок протягом усього процесу виробництва харчових продуктів.
CompactDry SL - це зневоднене селективне хромогенне середовище для ідентифікації Salmonella. CompactDry SL виявляє Salmonella за допомогою 20-24-годинного етапу попереднього збагачення з подальшою інкубацією на планшеті CompactDry SL.
CompactDry SL використовує комбінацію різних принципів тестування, заснованих на рухливості бактерій і специфічному хромогенному забарвленні.
Першою ознакою присутності сальмонели є пожовтіння синьо-фіолетового середовища під дією лізиндекарбоксилази сальмонели. У міру того, як рухлива сальмонела поширюється по пластині, синьо-фіолетова пластина також стає жовтою, що відображає рухливість сальмонели.
Подальше та/або супутнє позеленіння колонії викликане розкладанням хромогенного субстрату специфічним ферментом сальмонели. Чорні/зелені колонії утворюються сальмонелами, що продукують сірководень.
Щоб інтерпретувати позитивні результати на сальмонелу, ви побачите поширення чорно-зелених окремих або злитих колоній і зміну кольору селективного хромогенного середовища CompactDry SL для виявлення сальмонели з нормального синьо-фіолетового на жовтий.
При дуже високій концентрації сальмонел вся тестова пластина стане жовтою з щільним нальотом зелених/чорних колоній.
Час попереднього збагаччення: 20 - 24 години при 35 - 37 °C
Час інкубації: 20 - 24 години при 41 - 43 ° C
Формат набору: 40/240/1400 поживних пластин, упакований в алюмелеві пакет, в одному алюмінієвому пакеті 4 поживних пластини.
Зберігання та термін придатності.
Зберігати при кімнатній температурі від +1 до +30 ° C
Термін придатності продукту 18 міс. від дати виробництва