Bacillus cereus - грампозитивна, аеробна, спороутворююча бактерія, яка міститься в ґрунті, овочах, різних сирих і перероблених харчових продуктах.
Спори бацили можуть виживати в екстремальних умовах, а потім проростати за сприятливих умов, що ускладнює їх знищення.
При високій бактеріальній концентрації B. cereus виробляє токсини, які спричиняють харчове отруєння після вживання зараженої неохолодженої готової їжі, викликаючи гастроентерит.
Моніторинг B. cereus в процесі виробництва харчових продуктів є критично важливим для безпеки харчових продуктів як параметр випуску вареного м'яса, овочів і готових страв.
CompactDry BC - це готовий до використання селективний зневоднений поживний планшет для виявлення Bacillus cereus, який використовує хромогенні середовища для отримання зелених/блакитних колоній після інкубаці, інші бактерії формують білі колонії.
Сертифікати:
MicroVal - Certificate No. 2019LR87
AOAC - Certificate No. 092201
Формат набору: 40/240/1400 поживних пластин, упакований в алюмелеві пакет, в одному алюмінієвому пакеті 4 поживних пластини.
Зберігання та термін придатності.
Зберігати при кімнатній температурі від +1 до +30 ° C
Термін придатності продукту 18 міс. від дати виробництва
Спори бацили можуть виживати в екстремальних умовах, а потім проростати за сприятливих умов, що ускладнює їх знищення.
При високій бактеріальній концентрації B. cereus виробляє токсини, які спричиняють харчове отруєння після вживання зараженої неохолодженої готової їжі, викликаючи гастроентерит.
Моніторинг B. cereus в процесі виробництва харчових продуктів є критично важливим для безпеки харчових продуктів як параметр випуску вареного м'яса, овочів і готових страв.
CompactDry BC - це готовий до використання селективний зневоднений поживний планшет для виявлення Bacillus cereus, який використовує хромогенні середовища для отримання зелених/блакитних колоній після інкубаці, інші бактерії формують білі колонії.
Сертифікати:
MicroVal - Certificate No. 2019LR87
AOAC - Certificate No. 092201
Формат набору: 40/240/1400 поживних пластин, упакований в алюмелеві пакет, в одному алюмінієвому пакеті 4 поживних пластини.
Зберігання та термін придатності.
Зберігати при кімнатній температурі від +1 до +30 ° C
Термін придатності продукту 18 міс. від дати виробництва