Vibrio parahaemolyticus - це патоген, який може рости в солоній воді і заражати всі види морепродуктів і молюсків. Інфікування може відбутися через вживання сирих або недоварених морепродуктів і викликати гострий гастроентерит.
Таким чином, моніторинг і виявлення Vibrio parahaemolyticus використовується на кожному етапі тестування безпечності харчових продуктів у процесі виробництва та контролю якості.
Він вважається параметром випуску для морепродуктів, молюсків і продуктів на основі морепродуктів.
CompactDry VP дозволяє легко виявити Vibrio parahaemolyticus і відрізнити його від інших видів вібріонів.
Продукт містить специфічний хромогенний субстрат для Vibrio parahaemolyticus, який розвиває синьо-зелені або блакитні колонії, тоді як інші види вібріонів утворюють білі колонії.
Формат набору: 40 поживних пластин, упакований в алюмінієвий пакет, в одному алюмінієвому пакеті 4 поживні пластини.Доступна також упаковка на 240 поживних пластин.
Умови інкубації: 20-24 год при температурі 35±2 °С
Термін та умови зберігання: 18 місяців при температурі від 1 до 30 °С
Таким чином, моніторинг і виявлення Vibrio parahaemolyticus використовується на кожному етапі тестування безпечності харчових продуктів у процесі виробництва та контролю якості.
Він вважається параметром випуску для морепродуктів, молюсків і продуктів на основі морепродуктів.
CompactDry VP дозволяє легко виявити Vibrio parahaemolyticus і відрізнити його від інших видів вібріонів.
Продукт містить специфічний хромогенний субстрат для Vibrio parahaemolyticus, який розвиває синьо-зелені або блакитні колонії, тоді як інші види вібріонів утворюють білі колонії.
Формат набору: 40 поживних пластин, упакований в алюмінієвий пакет, в одному алюмінієвому пакеті 4 поживні пластини.Доступна також упаковка на 240 поживних пластин.
Умови інкубації: 20-24 год при температурі 35±2 °С
Термін та умови зберігання: 18 місяців при температурі від 1 до 30 °С