Рідке середовище для розмноження та підтримки винних бактерій
Промисловість: алкогольні напої
Середовище MLO слугує середовищем для вирощування винних бактерій, спеціально призначеним для підтримки їхнього росту та життєздатності.
Склад середовища ретельно підібраний, щоб задовольнити потреби бактерій у поживних речовинах. Триптон та дріжджовий екстракт забезпечують необхідні елементи, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, що мають вирішальне значення для активного росту бактерій. Глюкоза та фруктоза слугують основними джерелами вуглецю та енергії. Неорганічні іони, необхідні для росту, забезпечуються сульфатом магнію та марганцю. Цитрат, функціонуючи як альтернативне джерело енергії за межами метаболізму цукру, відіграє важливу роль у виробництві діацетилу у винах. Крім того, при низьких рівнях рН він діє як природний інгібітор, стримуючи ріст більшості мікроорганізмів. L-цистеїн гідрохлорид діє як відновник у середовищі, сприяючи оптимальному розвитку бактерій. Включення поласорбату 80, емульгатора, підвищує загальну ефективність середовища.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
L-цистеїн гідрохлорид - 0,5
Магнію сульфат - 0,2
Манганаза сульфат - 0,05
Полісорбат 80 - 1
Триптон - 10
Дріжджовий екстракт - 5
Цитрат амонію -3,5
Фруктоза — 5
Інструкція із застосування:
Спочатку розчиніть 35,2 грама зневодненого середовища у 900 мл дистильованої води. Забезпечте ретельне перемішування і повністю розчиніть компоненти, нагріваючи суміш. Після повного розчинення розподіліть розчин у відповідні ємності. Стерилізуйте контейнери при 121 °C протягом 10 хвилин. Після стерилізації здійснити охолодження розчину до 50 °C і додати 100 мл стерильної томатної сироватки.
Замовити середовище MLO Conda 500 г 1393 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: алкогольні напої
Середовище MLO слугує середовищем для вирощування винних бактерій, спеціально призначеним для підтримки їхнього росту та життєздатності.
Склад середовища ретельно підібраний, щоб задовольнити потреби бактерій у поживних речовинах. Триптон та дріжджовий екстракт забезпечують необхідні елементи, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, що мають вирішальне значення для активного росту бактерій. Глюкоза та фруктоза слугують основними джерелами вуглецю та енергії. Неорганічні іони, необхідні для росту, забезпечуються сульфатом магнію та марганцю. Цитрат, функціонуючи як альтернативне джерело енергії за межами метаболізму цукру, відіграє важливу роль у виробництві діацетилу у винах. Крім того, при низьких рівнях рН він діє як природний інгібітор, стримуючи ріст більшості мікроорганізмів. L-цистеїн гідрохлорид діє як відновник у середовищі, сприяючи оптимальному розвитку бактерій. Включення поласорбату 80, емульгатора, підвищує загальну ефективність середовища.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
L-цистеїн гідрохлорид - 0,5
Магнію сульфат - 0,2
Манганаза сульфат - 0,05
Полісорбат 80 - 1
Триптон - 10
Дріжджовий екстракт - 5
Цитрат амонію -3,5
Фруктоза — 5
Інструкція із застосування:
Спочатку розчиніть 35,2 грама зневодненого середовища у 900 мл дистильованої води. Забезпечте ретельне перемішування і повністю розчиніть компоненти, нагріваючи суміш. Після повного розчинення розподіліть розчин у відповідні ємності. Стерилізуйте контейнери при 121 °C протягом 10 хвилин. Після стерилізації здійснити охолодження розчину до 50 °C і додати 100 мл стерильної томатної сироватки.
Замовити середовище MLO Conda 500 г 1393 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.