Сечовину використовують у сільському господарстві для підживлення будь-яких видів культур (зернових, садових, овочевих, плодово-ягідних та ін.). У промисловості під час виробництва клею, смоли, фарб. У харчовій галузі сечовина відома як харчова добавка Е927b, також її широко використовують у косметології – входить до складу різноманітної косметичної продукції (масок, кремів, кератолітиків, пілінгів тощо).
Характеристики:
- Формула - CH₄N₂O;
- кваліфікація - чда;
- зовнішній вигляд - білі гранули;
- нерозчинних у воді речовин ≤ 0,2 %;
- температура плавлення 130 -135°С;
- ідентифікація – позитивна;
- Fe ≤ 20 ppm.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Характеристики:
- Формула - CH₄N₂O;
- кваліфікація - чда;
- зовнішній вигляд - білі гранули;
- нерозчинних у воді речовин ≤ 0,2 %;
- температура плавлення 130 -135°С;
- ідентифікація – позитивна;
- Fe ≤ 20 ppm.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.