Бульйон сечовинно-індольний Conda 500 г 1227

Під замовлення

Бульйон сечовинно-індольний Conda 500 г 1227

Під замовлення
Модель:
Х0385710
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для диференціації ентеробактерій на основі продукції уреази, індолу та трансдезамінування трифофану (ТДА)
Підтвердження: ентеробактерії
Галузь: харчова промисловість
Нормативне регулювання: ISO 10273

Бульйон сечовинно-індольний використовується для оцінки продукції уреази та індолу, ентеробактеріями та мікроорганізмами з родин Brucella, Bacillus, Micrococcus, Mycobacteria та Proteus. Також, рекомендується для попередньої ідентифікації Yersinia enterocolitica.
У цьому середовищі L-триптофан, незамінна амінокислота, перетворюється на скатол та індол. Хлорид натрію відіграє вирішальну роль у підтримці осмотичного балансу, а фосфати калію слугують ефективною буферною системою. Сечовина слугує джерелом азоту для організмів, здатних виробляти уреазу, а феноловий червоний - індикатором рН.

Склад у г/л:
Дикалій фосфат - 1
Монокалій фосфат - 1
Феноловий червоний - 0,025
Натрій хлорид - 5
Сечовина - 20
L-триптофан — 3

Інструкція із застосування:
- Приготуйте суспензію мікроорганізму, виділеного з поживних середовищ.
- Посіяти в пробірки з сечовинно-індольним бульйоном.
- Інкубуйте при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
- Через 3-4 години спостерігайте за позитивною уреазою в пробірках, яка забарвлює індикатор у глибокий фіолетово-червоний колір (олужнення), що характерно для Proteus або Yersinia. Klebsiella і деякі Citrobacter дають позитивні реакції через 18 годин.
- Продукцію індолу визначають додаванням кількох крапель реактиву Ковача (кат. виробника 5205). Про позитивний тест свідчить поява червоного забарвлення в шарі реактиву.
- Триптофандезаміназа (ТDА) демонструється додаванням до 24-годинної культури кількох крапель 30% розчину перхлориду заліза, розведеного 1:3. Поява коричневого або червоно-коричневого забарвлення свідчить про позитивну ТDА.
- Для попередньої ідентифікації Yersinia enterocolitica. Посіяти та інкубувати при 30 ºC протягом 24 годин. Якщо середовище не засіяне достатньою кількістю посівного матеріалу, можливі хибнонегативні результати.

Замовити бульйон сечовино-індольний Conda 500 г 1227 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв