Селективне середовище для виявлення забруднюючих та руйнуючих мікроорганізмів у процесі пивоваріння
Галузь: алкогольні напої
Це середовище містить широкий спектр поживних речовин, таких як панкреатичний казеїновий фермент, дріжджовий та м'ясний екстракти, декстрозу і мальтозу.
Ці поживні речовини підтримують ріст мікроорганізмів, що псують пиво та інші зразки. Ацетат калію (замість ацетату натрію) робить середовище менш інгібуючим для росту шкідливих бактерій. Полісорбат 80 використовується для нейтралізації фенолів, гексахлорофенів і формалінів. L-цистеїн гідрохлорид є відновником. Фосфат натрію діє як буферна система. Бактеріологічний агар є затверджуючим агентом.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
М'ясний екстракт - 2
Декстроза - 15
Фосфат натрію -2
Мальтоза - 15
Панкреатичний казеїновий фермент - 5
Полісорбат 80 - 0,5
Дріжджовий екстракт - 5
L-Яблучна кислота - 0,5
HCl L-цистеїн - 0,2
Хлорофенол червоний - 0,07
Калій ацетат — 6
Інструкція із застосування:
Процедура глибинного посіву:
1. Помістіть 1 мл початкової суспензії або розведеного зразка у порожню чашку Петрі.
2. Додайте 12-15 мл агару, попередньо охолодженого до 44-47 °C, у кожну чашку Петрі і обережно перемішайте круговими рухами.
3. Дайте агару застигнути, а потім інкубуйте чашки догори дном при 30-35 °C протягом 4 днів.
4. Відберіть колонії, що продукують кислоту, і проведіть тести на каталазу і забарвлення за Грамом.
Замовити основу агару модифіковану з бактеріями Nocive Brewers Conda 500 г 1438 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Галузь: алкогольні напої
Це середовище містить широкий спектр поживних речовин, таких як панкреатичний казеїновий фермент, дріжджовий та м'ясний екстракти, декстрозу і мальтозу.
Ці поживні речовини підтримують ріст мікроорганізмів, що псують пиво та інші зразки. Ацетат калію (замість ацетату натрію) робить середовище менш інгібуючим для росту шкідливих бактерій. Полісорбат 80 використовується для нейтралізації фенолів, гексахлорофенів і формалінів. L-цистеїн гідрохлорид є відновником. Фосфат натрію діє як буферна система. Бактеріологічний агар є затверджуючим агентом.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
М'ясний екстракт - 2
Декстроза - 15
Фосфат натрію -2
Мальтоза - 15
Панкреатичний казеїновий фермент - 5
Полісорбат 80 - 0,5
Дріжджовий екстракт - 5
L-Яблучна кислота - 0,5
HCl L-цистеїн - 0,2
Хлорофенол червоний - 0,07
Калій ацетат — 6
Інструкція із застосування:
Процедура глибинного посіву:
1. Помістіть 1 мл початкової суспензії або розведеного зразка у порожню чашку Петрі.
2. Додайте 12-15 мл агару, попередньо охолодженого до 44-47 °C, у кожну чашку Петрі і обережно перемішайте круговими рухами.
3. Дайте агару застигнути, а потім інкубуйте чашки догори дном при 30-35 °C протягом 4 днів.
4. Відберіть колонії, що продукують кислоту, і проведіть тести на каталазу і забарвлення за Грамом.
Замовити основу агару модифіковану з бактеріями Nocive Brewers Conda 500 г 1438 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.