Агар сальмонели та шигели (модифікований) Conda 500 г 1186

Під замовлення

Агар сальмонели та шигели (модифікований) Conda 500 г 1186

Під замовлення
Модель:
Х0385688
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Селективне середовище для виділення сальмонел та шигел.
Галузь: клінічна

Модифікований агар сальмонели та шигели слугує важливим селективним і диференційним середовищем у галузі санітарної бактеріології, в основному використовується для виділення сальмонел і шигел із зразків фекалій, сечі, а також свіжих і консервованих продуктів харчування.
Cлід зазначити, що даний продукт не тільки сприяє підвищеному виділенню сальмонел і шигел, але й ефективно пригнічує ріст кишкової палички. Крім того, він покращує диференціацію колоній Shigella sonnei, які виглядають рожевими, що полегшує ідентифікацію сальмонел.
Поживна основа середовища, отримана з пептичного травлення тваринних тканин, яловичого екстракту та панкреатичного травлення казеїну, забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій. Тіосульфат натрію та цитрат заліза і амонію слугують для виявлення бактерій, що виробляють H2S, таких як специфічні штами сальмонел, шляхом утворення колоній з чорними центрами та прозорими ореолами. Лактоза і сахароза - це ферментовані вуглеводи, які слугують джерелом вуглецю та енергії для росту мікроорганізмів. Для пригнічення грампозитивних мікроорганізмів до складу входить суміш жовчних солей. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджуючого агента.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Жовчні солі - 5
Бромкрезоловий пурпурний - 0,01
Цитрат заліза амонію - 1
Лактоза - 10
Яловичий екстракт - 3
Нейтральний червоний - 0,02
Панкреатичний фермент казеїну - 4
Пептичний фермент тваринної тканини - 4
Цитрат натрію - 5
Тіосульфат натрію - 2
Сахароза — 10

Інструкція із застосування:
- Посійте підготовлений зразок на модифікований агар сальмонели та шигели за відповідною методикою.
- Інкубуйте планшети при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
- Модифікований агар сальмонели та шигели слід розсівати паралельно з іншими менш інгібуючими середовищами через його сильну інгібуючу здатність, такими як агар дезоксихолатний (кат. винробника 1020), агар Мак-Конкі (кат. виробника 1052),агар еозин-метиленовий синій (ЕМБ) (кат. виробника 1039), агар XLD агар (кат. виробника 1080) та агар ентеральний Hektoen (кат. киробника 1030).
- Нелактозоферментуючі бактерії (ймовірні патогени) утворюють чіткі колонії, прозорі або безбарвні, тоді як коліформи достатньо пригнічуються і утворюють невеликі колонії, що варіюють від рожевого до червоного кольору.

Замовити модифікований агар сальмонели та шигели Conda 500 г 1186 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв