Агар селективний стрептококовий модифікований (без неоміцину, без колістину) Conda 500 г 2120

Під замовлення

Агар селективний стрептококовий модифікований (без неоміцину, без колістину) Conda 500 г 2120

Під замовлення
Модель:
Х0385588
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для ідентифікації видів стрептококів
Промисловість: клінічна

Стрептококи зазвичай виділяють з верхніх дихальних шляхів і часто зустрічаються e ділянках з підвищеною мікробною конкуренцією, таких як опіки та інші місця.
Середовище містить ферментативний екстракт казеїну та соєвого пептону, що забезпечує найважливіші елементи для росту, включаючи азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Організми з позитивним гідролізом ескуліну розщеплюють глікозид ескулін на ескулетин і декстрозу. Подальша реакція ескулетину з цитратом фероамонію призводить до утворення характерної темно-коричневої або чорної колонії. Хлорид натрію додається для забезпечення необхідних електролітів, забезпечуючи належний транспорт та осмотичний баланс. Бактеріологічний агар слугує затверджувачем, забезпечуючи відповідну основу для культивування видів стрептококів.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 17
Казеїновий пептон - 15
Ескулін - 1
Залізоамонійнокислий амоній цитрат - 0,5
Натрій хлорид - 5
Соєвий пептон - 5
Щавлева кислота - 0,005

Інструкція із застосування:
- Посійте зразок якомога швидше після його отримання у лабораторії. Щоб виростити зразок з мазка, посійте середовище, розгорнувши мазок на поверхні агару. Інший тип зразків посійте стерильною петлею для посіву на агар.
- Інкубуйте планшети в 5-10% CO2 при 35±2 ºC протягом 24-48 годин.
- Дослідіть на наявність типової морфології колоній та бета-гемолізу.

Замовити агар селективний стрептококовий модифікований Conda 500 г 2120 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв