Бульйон триптоновий модифікований з лаурилсульфатом Conda 500 г 1445

Під замовлення

Бульйон триптоновий модифікований з лаурилсульфатом Conda 500 г 1445

Під замовлення
Модель:
Х0385525
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для селективного збагачення Cronobacter sakazakii
Промисловість: харчова / молочні продукти

Cronobacter sakazakii - патогенна бактерія, яка може спричинити небезпеку для немовлят, особливо тих, які не були відлучені від грудей. Вона може спричинити серйозні захворювання, такі як менінгіт та некротичний ентероколіт, і бути смертельною від 40 до 80% випадків. Щоб попередити поширення цієї бактерії, важливо переглянути процеси виготовлення дитячих продуктів та дотримуватися суворих санітарних норм. Лікарні також повинні вживати профілактичні заходи, щоб запобігти розмноженню мікроорганізмів
Бульйон у своєму складі містить наступні ключові компоненти: ферментативне розщеплення рослинних і тваринних тканин забезпечує азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій. Хлорид натрію надає електроліти для клітинного транспорту та осмотичного балансу, а фосфати калію слугують буферною системою. Лактоза діє як ферментований вуглевод, забезпечуючи мікроорганізми вуглецем та енергією. Селективний агент, лаурилсульфат натрію, пригнічує широкий спектр організмів, за винятком кишкових паличок, забезпечуючи вибіркове збагачення Cronobacter sakazakii.

Склад у г/л:
Дифосфат калію - 2,75
Лактоза - 5
Монокалієвий фосфат - 2,75
Натрію хлорид - 34
Ферментний екстракт рослинних та тваринних тканин - 20
Лаурилсульфат натрію — 0,1

Інструкція із застосування:
Спосіб інокуляції:
- Візьміть посівний матеріал стерильною петлею.
- Занурте петлю у середовище і обережно струсіть.
- Інкубуйте при 44±0,5 ºC і спостерігайте протягом 24±2 годин.

Замовити бульйон триптоновий модифікований з лаурилсульфатом Conda 500 г 1445 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв