Морський агар функціонує як середовище для росту, яке містить усі основні поживні речовини, необхідні для культивування переважної більшості морських бактерій. Завдяки відмінним умовам навколишнього середовища в морському середовищі існування, його мікробна флора також має відмінні характеристики. Морські мікроорганізми володіють здатністю витримувати надзвичайно низькі температури та підвищений рівень солоності.
Морський агар - має вміст мінералів майже вдвічі більший, ніж у природній морській воді та розроблений відповідно до методу ZoBell. Ця підвищена концентрація солей імітує склад морської води. Бактеріологічний пептон містить життєво важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Водночас дріжджовий екстракт служить багатим джерелом вітамінів, особливо групи В. Затверджуючим агентом використовується бактеріологічний агар.
Склад у г/л:
Аміачна селітра - 0,0016
Агар бактеріологічний - 15
Бактеріологічний пептон - 5
Борна кислота - 0,022
Хлорид кальцію - 1,8
Динатрію фосфат - 0,008
Магнію хлорид безводний - 8,8
Калій бромістий - 0,08
Хлористий калій - 0,55
Натрію гідрокарбонат - 0,16
Натрій хлорид - 19,4
Натрію фторид - 0,0024
Силікат натрію - 0,004
Сульфат натрію - 3,24
Стронцію хлорид - 0,034
Дріжджовий екстракт - 1
Цитрат заліза — 0,1
Інструкція із застосування
Інокулюйте та інкубуйте при 20–25°C протягом 24–72 годин.
Використання звичайної техніки підрахунку пластини або нанесення смуг на поверхню пластини, дає хороші результати. У техніці розливання у чашки, агар розливають гарячим і дають охолонути перед посівом. Однак, у методі заливної пластини необхідно вжити запобіжних заходів, щоб охолодити середовище до 42 °C перед заливкою, оскільки більшість морських організмів чутливі до тепла.
Замовити агар морський Conda 500 гр 1059 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Морський агар - має вміст мінералів майже вдвічі більший, ніж у природній морській воді та розроблений відповідно до методу ZoBell. Ця підвищена концентрація солей імітує склад морської води. Бактеріологічний пептон містить життєво важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Водночас дріжджовий екстракт служить багатим джерелом вітамінів, особливо групи В. Затверджуючим агентом використовується бактеріологічний агар.
Склад у г/л:
Аміачна селітра - 0,0016
Агар бактеріологічний - 15
Бактеріологічний пептон - 5
Борна кислота - 0,022
Хлорид кальцію - 1,8
Динатрію фосфат - 0,008
Магнію хлорид безводний - 8,8
Калій бромістий - 0,08
Хлористий калій - 0,55
Натрію гідрокарбонат - 0,16
Натрій хлорид - 19,4
Натрію фторид - 0,0024
Силікат натрію - 0,004
Сульфат натрію - 3,24
Стронцію хлорид - 0,034
Дріжджовий екстракт - 1
Цитрат заліза — 0,1
Інструкція із застосування
Інокулюйте та інкубуйте при 20–25°C протягом 24–72 годин.
Використання звичайної техніки підрахунку пластини або нанесення смуг на поверхню пластини, дає хороші результати. У техніці розливання у чашки, агар розливають гарячим і дають охолонути перед посівом. Однак, у методі заливної пластини необхідно вжити запобіжних заходів, щоб охолодити середовище до 42 °C перед заливкою, оскільки більшість морських організмів чутливі до тепла.
Замовити агар морський Conda 500 гр 1059 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.