Бульйон для збагачення GN Conda 500 г 1248

Під замовлення

Бульйон для збагачення GN Conda 500 г 1248

Під замовлення
Модель:
Х0385455
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для селективного збагачення грамнегативних мікроорганізмів, особливо shigella spp та salmonella spp з усіх типів досліджуваних матеріалів
Селективне збагачення: shigella, salmonella
Промисловість: клінічна / загальне культивування

Бульйон для збагачення GN був розроблений компанією Hajna для селективного збагачення кишкових грамнегативних мікроорганізмів, де "GN" означає грамнегативні.
Триптоза входить до складу середовища для забезпечення азоту, вітамінів, мінералів та амінокислот, необхідних для росту мікроорганізмів. Манніт і декстроза слугують ферментованими вуглеводами, пропонуючи джерело вуглецю та енергії. Примітно, що маніт присутній у вищій концентрації, ніж декстроза, що є свідомим вибором для посилення росту манітол-ферментуючих видів, таких як salmonella і shigella, в той же час стримуючи ріст декстрозо-ферментуючих бактерій, таких як Proteus. Для подальшої підтримки своєї селективності бульйон для збагачення GN містить дезоксихолат натрію та цитрат натрію, які ефективно пригнічують ріст грампозитивних мікроорганізмів. Буферна здатність значно посилюється завдяки додаванню фосфату калію. Фосфатно-калієві буферні розчини зазвичай складаються з різних сумішей одноосновної та двоосновної форм фосфату калію, залежно від бажаного рівня рН.

Склад у г/л:
Декстроза - 1
D-маніт - 2
Калій дигідрофосфат - 1,5
Натрій хлорид - 5
Цитрат натрію - 5
Дезоксихолат натрію - 0,5
Триптоза - 20
Гідрофосфат калію - 4

Інструкція із застосування:
Для клінічної діагностики використовують зразки сечі та ректальні зразки.
- Посіви проводять в аеробних умовах при температурі 35±2 °C протягом 6-24 годин. Про ріст свідчить помутніння.
- Після інкубації зробіть пересів на такі середовища (на вибір): агар MacConkey (кат. виробника 1052), агар SS (кат. виробника 1064),агар XLD (кат. виробника 1080),агар хромогенний сальмонеллярний (кат. виробника 1122).
- Інкубувати при 35±2 °С протягом 18-24 годин.
- Інтерпретація та зчитування результатів.
За наявності рroteus і рseudomonas aeruginosa ріст цих мікроорганізмів у перші години інкубації дуже незначний. Активний ріст спостерігається у salmonella і shigella. У зв'язку з цим необхідно спостерігати за середовищем після перших 6 годин інкубації.

Замовити бульйон для збагачення GN Conda 500 г 1248 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв