Для виділення, культивування та визначення великої кількості кислотостійких патогенних мікроорганізмів у фруктових соках
Промисловість: харчова
Агар з апельсиновою сироваткою особливо ефективний для стимулювання росту молочнокислої мікрофлори, яка псує лимонні продукти, включаючи такі види, як Lactobacillus, Leuconostoc і плісняві гриби.Хейс провів дослідження псування замороженого концентрованого апельсинового соку і визначив, що агарове середовище, яке містить апельсинову сироватку, перевершує інші варіанти в ізоляції мікроорганізмів, відповідальних за псування.
Середовище складається з ключових компонентів:
- казеїновий пептон, що слугує джерелом азоту, вітамінів, мінералів та незамінних амінокислот, необхідних для росту мікроорганізмів;
- дріжджовий екстракт забезпечує необхідними вітамінами групи В;
- глюкоза, ферментований вуглевод, що постачають вуглець та енергію;
- монокалієвий фосфат, який виконує роль буфера;
- бактеріологічний агар у якості затверджуючого агента.
Інструкція із застосування
Метод налитої пластинки:
- внесіть 1 мл початкової суспензії та/або розведеного зразка в порожню чашку Петрі;
- додайте 18-20 мл охолодженого до 45-50 ºC агару в кожну чашку Петрі і перемішайте, обережно пересуваючи чашку;
- інкубуйте при 30 ºC протягом 2-5 днів;
- повідомте про кількість CFU/мл досліджуваного матеріалу.
Замовити агар з апельсиновою сироваткою Conda 500 г 1307 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова
Агар з апельсиновою сироваткою особливо ефективний для стимулювання росту молочнокислої мікрофлори, яка псує лимонні продукти, включаючи такі види, як Lactobacillus, Leuconostoc і плісняві гриби.Хейс провів дослідження псування замороженого концентрованого апельсинового соку і визначив, що агарове середовище, яке містить апельсинову сироватку, перевершує інші варіанти в ізоляції мікроорганізмів, відповідальних за псування.
Середовище складається з ключових компонентів:
- казеїновий пептон, що слугує джерелом азоту, вітамінів, мінералів та незамінних амінокислот, необхідних для росту мікроорганізмів;
- дріжджовий екстракт забезпечує необхідними вітамінами групи В;
- глюкоза, ферментований вуглевод, що постачають вуглець та енергію;
- монокалієвий фосфат, який виконує роль буфера;
- бактеріологічний агар у якості затверджуючого агента.
Інструкція із застосування
Метод налитої пластинки:
- внесіть 1 мл початкової суспензії та/або розведеного зразка в порожню чашку Петрі;
- додайте 18-20 мл охолодженого до 45-50 ºC агару в кожну чашку Петрі і перемішайте, обережно пересуваючи чашку;
- інкубуйте при 30 ºC протягом 2-5 днів;
- повідомте про кількість CFU/мл досліджуваного матеріалу.
Замовити агар з апельсиновою сироваткою Conda 500 г 1307 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.