Поживний агар Байрд-Паркера.
Агар застосовують, щоб виділяти та підраховувати кількісним методом стафілококи.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад медичних, Держпродспоживслужби, лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Мікробіологічні показники.
Staphylooccus aereus "Віотко"
Staphylooccus epidermidis.
Staphylooccus saprophyticus.
Escherichia coli O111.
Pseudomonas aeruginosa.
Proteus vulgaris.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці з щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Середовище після приготування можна зберігати при температурі від 2 до 8 С місці, захищеному від сонячного світла.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Агар застосовують, щоб виділяти та підраховувати кількісним методом стафілококи.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад медичних, Держпродспоживслужби, лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Мікробіологічні показники.
Staphylooccus aereus "Віотко"
Staphylooccus epidermidis.
Staphylooccus saprophyticus.
Escherichia coli O111.
Pseudomonas aeruginosa.
Proteus vulgaris.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці з щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Середовище після приготування можна зберігати при температурі від 2 до 8 С місці, захищеному від сонячного світла.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.