Основа агару Pseudomonas CN 1153

Під замовлення

Основа агару Pseudomonas CN 1153

Під замовлення
Модель:
Х0385673
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Виявлення Pseudomonas aeruginosa
Галузь: Вода
Норми: ISO 11133 / ISO 16266

Агарова основа Pseudomona використовується в техніці мембранної фільтрації для ідентифікації Pseudomonas aeruginosa, головним чином шляхом виявлення продукції піоціаніну.
Pseudomonas aeruginosa є умовно-патогенним мікроорганізмом людини, здатним процвітати у воді з низьким рівнем поживних речовин.
Пептон і казеїн у середовищі постачають азот, вітаміни, мінерали та незамінні амінокислоти, необхідні для росту бактерій. Цетримід служить селективним агентом, тоді як налідиксову кислоту додають для придушення забруднень, які зазвичай зустрічаються в цетримідних середовищах, таких як Klebsiella, Proteus і Providencia spp. Сульфат калію та хлорид магнію включені для забезпечення катіонів, які активують вироблення піоціаніну та посилюють утворення пігменту. Затверджувачем служить бактеріологічний агар.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 13
Цетримід - 0,2
Пептон желатиновий - 16
Магнію хлорид безводний - 1,4
Налідиксова кислота - 0,015
Гідролізат казеїну - 10
Сульфат калію безводний — 10

Інструкція із застосування
Відповідно до ISO 16266 для виявлення та підрахунку Pseudomonas aeruginosa:
- Відфільтруйте певний об’єм зразка води через фільтрувальну мембрану та помістіть мембрану на пластину з агаром Pseudomonas CN (Кат. виробника 1153).
- Інкубуйте при температурі 36±2 ºC протягом 44±4 годин.
- Підрахуйте колонії, які мають зелену/синю пігментацію (піоціанін), як підтверджену P. aeruginosa.
- Огляньте мембрану під ультрафіолетовим світлом.
- Усі колонії, які є флуоресцентними (+) і червонувато-коричневими, повинні бути підтверджені.
- Розмістіть усі колонії, які необхідно підтвердити, на чашках з поживним агаром (кат. виробника 1156), щоб отримати чисті культури. Інкубуйте при 36±2 ºC протягом 22±2 год
- Виконайте оксидазний аналіз червоно-коричневих колоній.
- Нанесіть смуги колоній оксидази (+) на середовище King B (кат. виробника 1154), щоб перевірити створення флуоресценції. Інкубуйте при 36±2 ºC до 5 днів. Зазвичай достатньо 24 годин.
- Інокулюйте всі флуоресцентні (+) колонії, як в агарі CN, так і в середовищі King B, у середовище Acetamide Broth (кат. виробника 1155 і кат. виробника 2017) і додайте одну або дві краплі реактиву Несслера, щоб перевірити утворення аміаку. Інкубуйте при 36±2 ºC протягом 22±2 год.
- Колонії, які виробляють піоціанін в агарі CN, колонії флуоресценції (+) в агарі CN і аміаку (+) в ацетамідному бульйоні, і червонувато-коричневі колонії в агарі CN, оксидаза (+), флуоресценція (+) в агарі King B і аміак (+) в ацетамідному бульйоні вважаються підтвердженими P. Aeruginosa.

Замовити Агарова основа Pseudomonas CN 1153 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74

Написать отзыв