Основа бульйону Брайанта-Беркі модифікована резазурином Conda 500 г 1247

Під замовлення

Основа бульйону Брайанта-Беркі модифікована резазурином Conda 500 г 1247

Під замовлення
Модель:
Х0385454
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення деяких видів клостридій, що ферментують лактат, у молоці та молочних продуктах.
Виявлення клостридій
Промисловість: молочні продукти

Основа бульйону Bryant-Burkey модифікована резазурином знаходить своє застосування для кількісного визначення спор, що належать до лактатферментуючих клостридій в молоці та молочних продуктах.
Важливо зазначити, що середовище не містить лактату, його необхідно вносити під час приготування. Лактат натрію слугує джерелом вуглецю та енергії в анаеробних умовах для C. tyrobutyricum та інших клостридій, що ферментують лактат. В результаті ферментації утворюється водень і CO2.
Триптон і яловичий екстракт, що входять до складу середовища, забезпечують назот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій. Екстракт дріжджів є цінним джерелом вітамінів, особливо групи В, які є важливими для проліферації бактерій. Ацетат натрію діє селективно, пригнічуючи ріст грамнегативних бактерій та стимулюючи ріст C. tyrobutyricum. L-цистеїн функціонує як відновник, а резазурин слугує індикатором окислення.

Склад у г/л:
Яловичий екстракт - 7,5
Резазурин - 0,0025
Ацетат натрію - 5
Триптон - 15
Дріжджовий екстракт - 5
L-цистеїн — 0,5

Інструкція із застосування:
- Перед використанням пробірки нагріти і прокип'ятити протягом 10 хвилин для відновлення анаеробних умов.
- Дайте пробіркам охолонути до температури 75 ºC. При цій температурі вегетативні клітини гинуть, а спори активуються.
- Приготуйте десяткові розведення зразка і внесіть в 10 мл середовища в пробірках і дайте їм охолонути при кімнатній температурі.
- У кожну пробірку внесіть по 2 мл розплавленого парафіну (60 - 65°C), попередньо автоклавувавши її при 121°C протягом 20 хвилин.
- Результати зчитуйте після інкубації при 37±2°C протягом 7 днів, вважаючи пробірки з активним ростом і газоутворенням позитивними.
- Для підрахунку спор використовуйте метод найбільш вірогідного числа (MPN).

Замовити основа бульйону Bryant-Burkey модифікована резазурином Conda 500 г 1247 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв