Основа бульйона Moeller KCN Conda 500 г 1112

Під замовлення

Основа бульйона Moeller KCN Conda 500 г 1112

Під замовлення
Модель:
Х0385609
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Диференціація грамнегативних кишкових паличок
Галузь: Клінічна

Основа бульйона Moeller KCN служить основним середовищем, доповненим розчином ціаніду калію, для розрізнення кишкових бактерій на основі їх здатності розвиватися в присутності ціаніду. Це середовище допомагає в ідентифікації кишкових паличок, схожих на Citrobacter freundii, особливо тих, які демонструють повільну ферментацію, але швидкий ріст в умовах, багатих ціанідами. Крім того, це середовище виявляється дуже ефективним у розрізненні різних штамів Salmonella (включаючи групу Arizona).
Пептонна суміш у середовищі забезпечує життєво важливі поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, які є незамінними для росту. У той же час хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти, необхідні для правильного транспортування та осмотичного балансу. Крім того, присутність фосфату натрію та фосфату калію забезпечує життєво важливі мінерали та іони, функціонуючи як буферна система.

Складу г/л:
Динатрій фосфат - 5,64
Монокалійфосфат - 0,225
Пептонна суміш - 3
Натрій хлорид — 5

Інструкція із застосування
Інокулюйте середовище з обережністю, щоб уникнути плутанини між інокулятом і фактичним ростом під час дослідження культури. Цього можна досягти шляхом введення невеликої кількості з нічної (24-годинної) бульйонної культури за допомогою 3-міліметрової петлі або обережного перенесення посіву з агарової культури за допомогою прямої дроту. Дайте інокульованому середовищу інкубуватися при температурі 35±2 ºC протягом 24-48 годин.

Замовити Основа бульйона Moeller KCN Conda 500 г 1112 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв