Селективне збагачення Salmonella
Галузь: Екологічний моніторинг / Клінічна / Харчова
Основа бульйону Мюллера-Кауфмана є рекомендованим селективним середовищем, спеціально розробленим для виділення бактерій сальмонели з різноманітних джерел, включаючи фекалії тварин, забруднену каналізаційну воду, різні харчові продукти, такі як молоко, морозиво та продукти на основі пастеризованих яєць.
В агар включено бичачу жовч і діамантовий зелений- селективні компоненти для пригнічення грампозитивних мікроорганізмів. Комбінація тіосульфату натрію та йоду викликає утворення тетратіонату, сполуки, яка ефективно стримує розмноження коліформних бактерій і кишкових бактерій. Під час розпаду тетратіонату матеріалізуються кислі побічні продукти, такі як сірчана кислота, які негайно нейтралізуються буферною дією карбонату кальцію. Важливо, що Salmonella та Proteus є несприйнятливими до інгібування, оскільки вони мають здатність зменшувати тетратіонат.
Будучи поживною основою, м’ясний пептон, яловичий і дріжджовий екстракти забезпечують багатий запас азоту, необхідних вітамінів, життєво важливих мінералів і незамінних амінокислот, необхідних для міцного росту мікробів. Крім того, додавання хлориду натрію сприяє забезпеченню необхідними електролітами, забезпечуючи гармонійне середовище для клітинного транспорту та осмотичної рівноваги.
Складу у г/л:
Яловичий екстракт 0,9
Карбонат кальцію 25
М'ясопептон 4,5
Бича жовч 4,75
Натрію хлорид 4,5
Тіосульфат натрію 40,7
Дріжджовий екстракт 1,8
Інструкція із застосування
» Для клінічної діагностики тип зразка - кал.
- Додайте 10 г зразка до 100 мл середовища.
- Енергійно струсіть і негайно помістіть колби на водяну баню при 15 ºC на 15 хвилин.
- Інкубуйте при 42-43 ºC протягом 6-24 годин.
- Пересів на блискучий зелений агар (кат. виробника 1078) через 18-24 години та знову через 48 годин.
- Інкубуйте чашки при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити Основа бульйону Мюллера-Кауфмана Conda 500 г 1130 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Галузь: Екологічний моніторинг / Клінічна / Харчова
Основа бульйону Мюллера-Кауфмана є рекомендованим селективним середовищем, спеціально розробленим для виділення бактерій сальмонели з різноманітних джерел, включаючи фекалії тварин, забруднену каналізаційну воду, різні харчові продукти, такі як молоко, морозиво та продукти на основі пастеризованих яєць.
В агар включено бичачу жовч і діамантовий зелений- селективні компоненти для пригнічення грампозитивних мікроорганізмів. Комбінація тіосульфату натрію та йоду викликає утворення тетратіонату, сполуки, яка ефективно стримує розмноження коліформних бактерій і кишкових бактерій. Під час розпаду тетратіонату матеріалізуються кислі побічні продукти, такі як сірчана кислота, які негайно нейтралізуються буферною дією карбонату кальцію. Важливо, що Salmonella та Proteus є несприйнятливими до інгібування, оскільки вони мають здатність зменшувати тетратіонат.
Будучи поживною основою, м’ясний пептон, яловичий і дріжджовий екстракти забезпечують багатий запас азоту, необхідних вітамінів, життєво важливих мінералів і незамінних амінокислот, необхідних для міцного росту мікробів. Крім того, додавання хлориду натрію сприяє забезпеченню необхідними електролітами, забезпечуючи гармонійне середовище для клітинного транспорту та осмотичної рівноваги.
Складу у г/л:
Яловичий екстракт 0,9
Карбонат кальцію 25
М'ясопептон 4,5
Бича жовч 4,75
Натрію хлорид 4,5
Тіосульфат натрію 40,7
Дріжджовий екстракт 1,8
Інструкція із застосування
» Для клінічної діагностики тип зразка - кал.
- Додайте 10 г зразка до 100 мл середовища.
- Енергійно струсіть і негайно помістіть колби на водяну баню при 15 ºC на 15 хвилин.
- Інкубуйте при 42-43 ºC протягом 6-24 годин.
- Пересів на блискучий зелений агар (кат. виробника 1078) через 18-24 години та знову через 48 годин.
- Інкубуйте чашки при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити Основа бульйону Мюллера-Кауфмана Conda 500 г 1130 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.