Основа колумбійського агару Conda 500 г 1152

Під замовлення

Основа колумбійського агару Conda 500 г 1152

Під замовлення
Модель:
Х0385672
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Селективне виділення Streptococcus
Промисловість: клінічна / харчова / тестування на антимікробну чутливість

Основа колумбійського агару збагачена селективними антимікробними сполуками колістину сульфатом і налідиксовою кислотою (CNA). Ця формула служить для пригнічення росту Enterobacteriaceae і Pseudomonas, одночасно сприяючи розвитку дріжджів, стафілококів, стрептококів і пневмококів.
Дія колістину особливо спрямована на грамнегативні мікроорганізми, особливо види Pseudomonas, оскільки він порушує їх клітинні мембрани. Налідиксова кислота, з іншого боку, впливає на реплікацію ДНК у сприйнятливих бактеріях, головним чином проти численних грамнегативних видів.
Середовище має наступний склад: пептонна суміш і екстракт яловичини надають поживні речовини та стимулятори росту, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, які стимулюють ріст більшості анаеробних бактерій. Наявність кукурудзяного крохмалю сприяє посиленому росту Neisseria spp. і посилює гемолітичні реакції в окремих штамів стрептококів.Хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти, необхідні для транспорту та осмотичної рівноваги. Для затвердіння середовища використовують бактеріологічний агар. Включення крові забезпечує мікроорганізми факторами росту і служить основою для визначення гемолітичних реакцій.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Кукурудзяний крохмаль - 1
Яловичий екстракт - 3
Налідиксова кислота - 0,015
Пептонна суміш - 20
Натрій хлорид - 5
Колістину сульфат — 0,01

Інструкція із застосування
Для клінічної діагностики тип зразків - виділення з дихальних шляхів.
- Посійте зразки на поверхню агару, розсіваючи до отримання ізольованих колоній.
- Інкубуйте при 35±2 °C протягом 18-4 годин.
- Оскільки для первинного виділення багатьох патогенів необхідний вуглекислий газ, планшети можна інкубувати в атмосфері, що містить приблизно 5-10% CO2.
- Дослідіть гемолітичні реакції.

Замовити основа колумбійського агару Conda 500 г 1152 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74

Написать отзыв