Основа лістеріозного агару Palcam Conda 500 г 1141

Під замовлення

Основа лістеріозного агару Palcam Conda 500 г 1141

Під замовлення
Модель:
Х0385638
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Селективна ізоляція Listeria
Галузь: Клінічна / Харчова
Норми: ISO 11290

Основа лістеріозного агару Palcam, після додавання, функціонує як селективне і відмінне середовище, призначене для Listeria spp.
У цьому середовищі використовується двосистемний індикатор - ескулін/залізо та манітол/феноловий червоний, що дозволяє легко диференціювати Listeria monocytogenes.Система манітол/фенольний червоний служить для того, щоб відрізнити Listeria spp. нездатні ферментувати маніт від інших випадкових мешканців середовища, таких як ентерококи або стафілококи. Слід зазначити, що всі види Listeria ініціюють гідроліз ескуліну з утворенням ескулетину, який згодом вступає в реакцію з іонами заліза, що призводить до потемніння середовища.
Включення до складу добавки хлориду літію, а також цефтазидиму, поліміксину В сульфату та акрифлавіну перешкоджає росту бактерій, що не належать до лістерій, які часто зустрічаються в харчових продуктах. В іншому випадку ці бактерії могли б гідролізувати ескулін. Пептони та кукурудзяний крохмаль забезпечують багату на поживні речовини основу для росту, а екстракт дріжджів - необхідні вітаміни, особливо групи В. Глюкоза функціонує як зброджуваний вуглевод, а присутність цитрату амонію заліза посилює ріст L. monocytogenes.

Склад у г/л:
Глюкоза - 0,5
Агар бактеріологічний - 10
Ескулін - 0,8
Цитрат заліза амонію - 0,5
Кукурудзяний крохмаль - 1
Манітол - 10
Пептон - 23
Феноловий червоний - 0,08
Натрій хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
Хлорид літію — 15

Інструкція із застосування
Для клінічної діагностики тип зразка - амніотична рідина.
- Інокулюйте на поверхні, роблячи паралельні смуги ручкою або тампоном.
- Інкубуйте в аеробних умовах при 35±2 ºC протягом 24-48 годин.
- Інтерпретація результатів.

Замовити основу лістеріозного агару Palcam Conda 500 г можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв