Основа агару пропіонатного Сonda 500 г 2011

Під замовлення

Основа агару пропіонатного Сonda 500 г 2011

Під замовлення
Модель:
Х0385560
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
У поєднанні з MUP дозволяє безпосередньо виявляти життєздатні біфідобактерії
Промисловість: молочні продукти
Нормативні документи: ISO 29981

Це середовище, розроблене відповідно до ISO 29981 для прямої ідентифікації життєздатних біфідобактерій. Цей метод можна застосовувати до різних молочних продуктів, включаючи ферментоване та неферментоване молоко, дитячі суміші та закваски, де ці мікроорганізми присутні і є життєздатними, а також у поєднанні з іншими молочнокислими бактеріями.
До складу середовища входить казеїновий пептон, що забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікроорганізмів. Дріжджовий екстракт слугує джерелом вітамінів, особливо групи В. Сульфат магнію полегшує виявлення невеликої кількості або пошкоджених біфідобактерій. Сульфат амонію діє як джерело азоту під час росту, а фосфати калію слугують буферною системою. L-цистеїну гідрохлорид функціонує як відновник. Трансгалактоолігосахарид (TOS) сприяє росту біфідобактерій, слугуючи специфічним фактором росту для всіх біфідобактерій, при цьому інші молочнокислі бактерії не здатні утилізувати цей сахарид. Пропіонат натрію пригнічує супутню флору, а антибіотик мупіроцину літієва сіль (MUP) перешкоджає росту більшості молочнокислих бактерій, які зазвичай містяться у ферментованих і неферментованих молочних продуктах.

Склад у г/л:
Сульфат амонію - 3
Бактеріологічний агар - 15
Казеїновий пептон - 10
Дифосфат калію - 4,8
Галактоолігосахарид TOS - 10
L-цистеїн гідрохлорид - 0,5
Магній сульфат гептагідратований - 0,2
Монокалію фосфат - 3
Натрій пропіонат - 15
Дріжджовий екстракт – 1

Інструкція із застосування:
1. Підготуйте початковий зразок на основі сировини.
2. Проведіть десяткові розведення.
3. По 1 мл кожного розведення внесіть у порожні чашки Петрі. 4. Залийте 12-15 мл підготовленого пропіонатного середовища TOS. 4. Ретельно перемішайте вміст, не допускаючи доступу повітря.
5. Як тільки середовище застигне, інкубуйте чашки в анаеробному інкубаторі при 37 °C протягом 72±3 годин.
6. Приступайте до підрахунку та підтвердження колоній.

Замовити основу агару пропіонатного Сonda 500 г 2011можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв