Основа тетраїнатного бульйону Conda 500 г 1114

Під замовлення

Основа тетраїнатного бульйону Conda 500 г 1114

Під замовлення
Модель:
Х0385613
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Селективне збагачення Salmonella
Галузь: Клінічна / Харчова
Положення: USP / BAM

Тетратіонатна бульйонна основа в поєднанні з йодистим розчином середовищем для збагачення, призначеним для культивування видів Salmonella. Це середовище виявляється вигідним для випадків, пов’язаних із сальмонелою з низькою щільністю популяції або тих, які зазнали пошкоджень під час обробки їжі. Ці організми часто конкурують з іншими мікроорганізмами та природною флорою кишечника.
Утворення тетратіонату виникає в результаті взаємодії між йодом і тіосульфатом натрію. Амальгамація натрію тіосульфату та тетратіонату сприяє пригніченню комменсальних кишкових організмів. Організми, оснащені тетратіонатредуктазою, такі як Salmonella, демонструють плідний ріст у цьому середовищі. Пептон забезпечує незамінний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Жовчні солі діють як інгібітори, головним чином націлені на інші грампозитивні мікроорганізми. Для нейтралізації та поглинання токсичних метаболітів карбонат кальцію відіграє життєво важливу роль у формулі.

Склад у г/л:
Жовчні солі - 1
Карбонат кальцію - 10
Пептонна суміш - 5
Тіосульфат натрію – 30

Інструкція із застосування
- Інокулюйте кожну пробірку на 10 мл 1-2 г зразка (фекалії, стічні води тощо) та інкубуйте при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
- Про зростання свідчить помутніння середовища.
Замовити Основа бульйону тетраїнатного Conda 500 г 1114 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв