Агар печінковий Conda 500 г 1142

Під замовлення

Агар печінковий Conda 500 г 1142

Під замовлення
Модель:
Х0385639
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Збагачення Brucella
Галузь: харчова

Печінковий агар служить середовищем для культивування бруцел та інших вибагливих патогенів у зразках харчових продуктів завдяки його багатому поживному складу, це забезпечує інтенсивне розмноження brucella та подібних вибагливих патогенів.
Атрибути середовища, що сприяють росту, включаючи основні поживні речовини, стимулятори росту, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, сприяють процвітанню широкого спектру анаеробних бактерій. Декстроза використовується як джерело зброджуваних вуглеводів, забезпечуючи вуглецем та енергією. У менших концентраціях крохмаль діє як губка для потенційних токсичних метаболітів. Затверджування середовища досягається за допомогою бактеріологічного агару.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний 11
Декстроза 0,2
Крохмаль 0,2
Основа печінки 30

Інструкція із застосування
- Посів та інкубація середовища при температурі 35±2°C при 5-10% CO2 або в анаеробних умовах протягом 18-48 годин, а за необхідності - до 72 годин.
- Для виділення бруцел із забрудненого молока можна додати кристалічний фіолетовий для пригнічення грампозитивних організмів. Додавання 5% підігрітої кінської або кролячої сироватки підсилює ріст бруцел.

Замовити агар печінковий Conda 500 г 1142 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв