Піпетка Пастера 3 мл ПЕ 100 штук в уп.

Під замовлення

Піпетка Пастера 3 мл ПЕ 100 штук в уп.

Під замовлення
Модель:
Х0299864
0 відгуків | Написати відгук
148.16 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Піпетка Пастера використовується для перенесення і дозування невеликих об’ємів рідини. Має форму циліндричної трубки з вузьким отвором на одному кінці і широким отвором на іншому. Вузький кінець призначений для набору рідини, тоді як широкий кінець дозволяє дозувати рідину. Піпетки Пастера виготовлені з поліетилену, тому володіють гнучкістю, хімічною стійкістю та доступною ціною. Зазвичай вони прозорі або напівпрозорі, що спрощує спостереження за рідиною, яка переноситься. Щоб запобігти аспірації великих частинок або крапель, піпетка має звуження біля відкритого кінця.
Піпетка Пастера мають широкий спектр застосування у різних лабораторних дисциплінах, включаючи мікробіологію, молекулярну біологію, біохімію, клінічну діагностику та аналітичну хімію. Вони використовуються для перенесення невеликих об'ємів рідин, змішування реагентів, додавання рідин по краплях і виконання розведень.

Технічні характеристики:
Об’єм, мл — 3
Довжина, мм — 163
Матеріал — поліетилен

Замовити піпетку Пастера 3 мл ПЕ 100 штук в уп. можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв