Пірометр BP2F (контактний датчик).
Цей пристрій використовується для вимірювання температури харчових продуктів як безконтатним способом (за допомогою інфрачервоного датчика) так і стандартним контактним способом (за допомогою температурного щупа).
Основні характеристики: BP2F.
• Вимірювання за допомогою температурного щупу в межах – 40…+200 С.
• Вимірювання за допомогою інфрачервоного датчика в межах від -40 до +280 С.
• Швидкість відгуку 500 мс.
• Цифровий індикатор.
• Звуковий сигнал для показників min/max налаштовується вручну.
• Оптична роздільна здатність інфрачервоного датчика 4 до 1.
• Прилад автоматично вимикається через 20 секунд.
• Працює від двох батарей 1, 5 тип ААА (входять в комплектацію).
Країна-виробник – Німеччина.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Цей пристрій використовується для вимірювання температури харчових продуктів як безконтатним способом (за допомогою інфрачервоного датчика) так і стандартним контактним способом (за допомогою температурного щупа).
Основні характеристики: BP2F.
• Вимірювання за допомогою температурного щупу в межах – 40…+200 С.
• Вимірювання за допомогою інфрачервоного датчика в межах від -40 до +280 С.
• Швидкість відгуку 500 мс.
• Цифровий індикатор.
• Звуковий сигнал для показників min/max налаштовується вручну.
• Оптична роздільна здатність інфрачервоного датчика 4 до 1.
• Прилад автоматично вимикається через 20 секунд.
• Працює від двох батарей 1, 5 тип ААА (входять в комплектацію).
Країна-виробник – Німеччина.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.