Поживний агар служить неселективний універсальним середовищем загального призначення, також підходить для культивування широкого спектру невибагливих мікроорганізмів. Також, один із варіантів застсоування - підрахунок колоній у контексті санітарії, медицини та промислової бактеріології.
Застосування поживного агару є численними для бактеріологічного аналізу питної води, стічних вод, молока та різних харчових продуктів. Відповідно до схвалення Американської асоціації громадського здоров’я (APHA), формула поживного агару виступає як стандартизоване культуральне середовище для тестування води.
Крім того, це середовище знаходить застосування для розмноження мікроорганізмів для виробництва вакцин і антигенів, а також для тестування на чутливість і резистентність. Він є основою для приготування збагачених середовищ шляхом додавання речовин, таких як асцитична рідина. Поживний агар підтримує ріст мікроорганізмів і подальшу біохімічну оцінку.
Включення желатинового пептону та екстракту яловичини забезпечує забезпечення незамінним азотом, вітамінами, мінералами та амінокислотами, необхідними для росту. Затверджувачем служить бактеріологічний агар.
Стандарти ISO 6579, ISO 19250 та ISO 10273 рекомендують поживний агар для отримання ймовірних ізольованих колоній Salmonella та Yersinia. Інтенсивний ріст проявляється у вигляді колоній напівпрозорого вигляду.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Пептон - 5
М'ясний екстракт — 3
Інструкція із застосування
Для клінічної діагностики тип зразка – будь-який клінічний зразок, особливо кал.
- Інокулюйте на поверхні ручкою або тампоном (планшети).
- Інкубуйте планшети та пробірки з щільною кришкою при 35±2 °C протягом 18-24 годин.
- Інтерпретація результатів.
Замовити агар живильний ISO Conda 500 г 1060можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Застосування поживного агару є численними для бактеріологічного аналізу питної води, стічних вод, молока та різних харчових продуктів. Відповідно до схвалення Американської асоціації громадського здоров’я (APHA), формула поживного агару виступає як стандартизоване культуральне середовище для тестування води.
Крім того, це середовище знаходить застосування для розмноження мікроорганізмів для виробництва вакцин і антигенів, а також для тестування на чутливість і резистентність. Він є основою для приготування збагачених середовищ шляхом додавання речовин, таких як асцитична рідина. Поживний агар підтримує ріст мікроорганізмів і подальшу біохімічну оцінку.
Включення желатинового пептону та екстракту яловичини забезпечує забезпечення незамінним азотом, вітамінами, мінералами та амінокислотами, необхідними для росту. Затверджувачем служить бактеріологічний агар.
Стандарти ISO 6579, ISO 19250 та ISO 10273 рекомендують поживний агар для отримання ймовірних ізольованих колоній Salmonella та Yersinia. Інтенсивний ріст проявляється у вигляді колоній напівпрозорого вигляду.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Пептон - 5
М'ясний екстракт — 3
Інструкція із застосування
Для клінічної діагностики тип зразка – будь-який клінічний зразок, особливо кал.
- Інокулюйте на поверхні ручкою або тампоном (планшети).
- Інкубуйте планшети та пробірки з щільною кришкою при 35±2 °C протягом 18-24 годин.
- Інтерпретація результатів.
Замовити агар живильний ISO Conda 500 г 1060можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.