Агар поживний ІSO 16266 Conda 20 тарілок

Під замовлення

Агар поживний ІSO 16266 Conda 20 тарілок

Під замовлення
Модель:
Х0385713
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Cпецифікація: тверде поживне середовище загального призначення для роботи з менш вибагливими організмами відповідно до стандартів ISO.
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 пачками по 10 пластин/пачка

Це базове середовище, отримане з м'ясного бульйону, збагачене екстрактом дріжджів для посилення його поживних властивостей та факторів росту. Він ідеально підходить для загального рутинного використання і може підтримувати ріст звичайних організмів, включаючи ті, що мають дещо вибагливі потреби в поживних речовинах. Включення хлориду натрію дозволяє додавати кров у разі потреби, хоча це не є оптимальним для дуже вибагливих організмів.

Склад у г/л:
М'ясний екстракт - 1
Дріжджовий екстракт - 2
Пептон - 5
Хлорид натрію - 5
Агар – 15

Інструкція із застосування:
Відберіть і обробіть об'єми зразків відповідно до специфікацій відповідних директив, правил, стандартів або спеціальних протоколів, виходячи з поставлених цілей. Розподіліть посівний матеріал на планшетах, використовуючи метод розсіву або спіральний метод. Інкубуйте планшети догори дном в аеробних умовах при 36 ± 2ºC протягом 22 ± 2 годин.
Примітка: Залежно від зразка і конкретних вимог може знадобитися інший час або температура інкубації. Цим середовищем можна пересівати безпосередньо або після збагачення в бульйоні. Після інкубації підрахуйте всі колонії, присутні на поверхні агару.

Замовити агар поживний ІSO 16266 Conda 20 тарілок можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв