Для підтвердження наявності ентеробактерій
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ISO 21528
Ключовими компонентами середовища є пептон та яловичий екстракт, які забезпечують азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Хлорид натрію підтримує необхідний електролітний баланс та осмотичні умови. Затверджувачем є бактеріологічний агар.
Зазавичай, це середовище використовується після збагачення зразка в агарі BPW (кат. виробника 1402) і субкультивування в агарі VRBG (кат. виробника 1093). Чітко визначені характерні колонії вибирають із 24-годинної інкубованої чашки VRBG AGAR при 37 ºC.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
Яловичий екстракт - 3
Натрію хлорид - 5
Ферментний розщеплювач тваринних тканин — 5
Інструкція із застосування:
Процес очищення для виявлення ентеробактерій (ISO 21528):
1. Виділення та селекція: визначте чіткі, добре відокремлені колонії після інкубації пластини з агаром VRBG (кат. виробника 1092) при 37 ºC протягом 24 годин. Якщо є кілька типів колоній, виберіть по одній репрезентативній колонії кожної морфології для подальшого аналізу.
2. Посів: пересійте відібрані колонії на поживний агар з хлоридом натрію.
3. Інкубація та підтвердження: інкубуйте інокульовані пластини протягом 24±2 годин при 37 ºC. Після інкубації відберіть по одній ізольованій колонії з кожної чашки для подальших біохімічних підтверджуючих тестів.
4. Позитивна ідентифікація: пробірка, що містить субкультуру, отриману з колонії з типовими характеристиками (оксидаза-негативна і глюкозо-позитивна), буде вважатися позитивною для ентеробактерій.
Замовити агар поживний з хлоридом натрію Conda 500 г 1355 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ISO 21528
Ключовими компонентами середовища є пептон та яловичий екстракт, які забезпечують азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Хлорид натрію підтримує необхідний електролітний баланс та осмотичні умови. Затверджувачем є бактеріологічний агар.
Зазавичай, це середовище використовується після збагачення зразка в агарі BPW (кат. виробника 1402) і субкультивування в агарі VRBG (кат. виробника 1093). Чітко визначені характерні колонії вибирають із 24-годинної інкубованої чашки VRBG AGAR при 37 ºC.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
Яловичий екстракт - 3
Натрію хлорид - 5
Ферментний розщеплювач тваринних тканин — 5
Інструкція із застосування:
Процес очищення для виявлення ентеробактерій (ISO 21528):
1. Виділення та селекція: визначте чіткі, добре відокремлені колонії після інкубації пластини з агаром VRBG (кат. виробника 1092) при 37 ºC протягом 24 годин. Якщо є кілька типів колоній, виберіть по одній репрезентативній колонії кожної морфології для подальшого аналізу.
2. Посів: пересійте відібрані колонії на поживний агар з хлоридом натрію.
3. Інкубація та підтвердження: інкубуйте інокульовані пластини протягом 24±2 годин при 37 ºC. Після інкубації відберіть по одній ізольованій колонії з кожної чашки для подальших біохімічних підтверджуючих тестів.
4. Позитивна ідентифікація: пробірка, що містить субкультуру, отриману з колонії з типовими характеристиками (оксидаза-негативна і глюкозо-позитивна), буде вважатися позитивною для ентеробактерій.
Замовити агар поживний з хлоридом натрію Conda 500 г 1355 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.