Пробірка центрифужна 15 мл ПП з кришкою стерильна Aptaca S.p.A 500 штук в уп.

Під замовлення

Пробірка центрифужна 15 мл ПП з кришкою стерильна Aptaca S.p.A 500 штук в уп.

Під замовлення
Модель:
Х0376646
0 відгуків | Написати відгук
5 299.50 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Це спеціальна ємність, яка використовується для відділення компонентів змішаних речовин, таких як клітини або біомолекули, шляхом швидкого обертання у центрифузі. Виготовлені з інертного матеріалу — поліпропілену, який стійкий до багатьох хімічних речовин, включаючи кислоти і луги. Пробірки є циліндричними із конічним дном, яке полегшує седиментацію частинок під час центрифугування. Оснащені механізмом ущільнення, а саме гвинтовою кришкою, щоб захистити вміст під час центрифугування і запобігти витоку. Центрифужні пробірки мають градуювання, нанесене на бічній стороні для точного вимірювання об'єму зразка.
Ці пробірки мають широкий спектр застосування у лабораторних умовах завдяки своїй здатності розділяти компоненти зразка на основі щільності або розміру шляхом центрифугування:
- використовуються для відділення клітинних компонентів від рідких зразків, таких як кров, сеча і клітинні культури;
- у клітинній біології та біотехнології центрифужні пробірки використовуються для осадження клітин, збору клітинних культур;
- полегшують виділення і очищення білків і нуклеїнових кислот (ДНК, РНК) зі складних біологічних зразків. Вони використовуються у таких методах, як осадження білків, екстракція ДНК/РНК і колонкова хроматографія;
- центрифужні пробірки необхідні для мікробіологічних аналізів, включаючи обробку бактеріальних і вірусних культур, підрахунок мікробів і аналіз мікробного росту.

Технічні характеристики:
Діаметр, мм- 17
Висота, мм — 120
Об’єм, мл — 15
Матеріал — поліпропілен
Стерильні
Градуйовані
Максимальна навантажувальна здатність, г — 10
Автоклавуються при +121°C і піддаються замерзанню до -80°C
Пакування — 10 штативів по 50 штук

Замовити пробірку центрифужну 15 мл ПП з кришкою стерильну Aptaca S.p.A 500 штук в уп. можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв