Пробірка циліндрична 10 мл ПП Aptaca S.p.A.

Під замовлення

Пробірка циліндрична 10 мл ПП Aptaca S.p.A.

Під замовлення
Модель:
Х0324584
0 відгуків | Написати відгук
1.85 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Це лабораторний інструмент, який використовується для проведення широкого спектру хімічних експериментів і аналізів. Пробірки мають циліндричну форму з відкритим верхом і округлим дном. Виготовлені з інертного матеріалу — поліпропілену, який стійкий до багатьох хімічних речовин, включаючи кислоти і луги. Пробірки з поліпропілену є прозорими або напівпрозорими, , що дозволяє візуально спостерігати за вмістом зразка, зміною кольору або реакціями осадження. Вони бувають різних розмірів і місткості, щоб вмістити різні об'єми рідин або твердих речовин. Їх можна використовувати для широкого спектру завдань, включаючи змішування, зберігання і проведення хімічних реакцій.

Технічні характеристики:
Діаметр, мм — 16
Висота, мм — 100
Об’єм, мл — 10
Матеріал — поліпропілен
Неградуйовані

Застосування:
- пробірки призначені для проведення невеликих хімічних реакцій. Їх використовують для змішування реагентів, спостереження за кінетикою реакції та аналізу продуктів реакції;
- слугують для приготування і розведення розчинів відомих концентрацій. Вони використовуються для точного вимірювання і змішування реагентів для отримання розчинів з потрібними концентраціями для різних лабораторних експериментів;
- пробірки використовуються у методах якісного хімічного аналізу для виявлення наявності певних іонів або функціональних груп у зразку. Наприклад, осаджувальні тести на галогенід-іони і колориметричні тести на специфічні функціональні групи.

Замовити пробірку циліндричну 10 мл ПП Aptaca S.p.A. можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв