Гелеутворювач для культуральних середовищ
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Агар промисловий - це природний гідроколоїд, який отримують з різних видів червоних водоростей, переважно Gelidium, Gracilaria та Pterocladia. Його використання значно зросло в харчовій промисловості, включаючи виробництво консервів, кондитерських виробів, випічки, морозива тощо. Таке широке застосування пояснюється відмінними властивостями агару як диспергуючого, стабілізуючого, загущуючого та гелеутворюючого агента.
Як універсальний замінник пектину і рослинна альтернатива тваринному желатину, агар демонструє вдесятеро вищу здатність до гелеутворення. Це робить його ідеальним вибором для різних кулінарних застосувань. Крім харчової промисловості, агар знаходить додаткове застосування в таких технологіях, як мікророзмноження для вирощування рослин. Його природне походження та багатофункціональні властивості сприяють зростанню його популярності в різних галузях промисловості.
Мікробіологічний тест:
Кишкова паличка - відсутня
Сальмонела - відсутня
Загальне число колоній <5.000 КУО/г
Дріжджі та плісняві гриби - <300 КУО/г
Умови зберігання:
Температура мінімальна: 2 ºC
Температура максимальна: 25 ºC
Замовити агар промисловий Conda 500 г 1804 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Агар промисловий - це природний гідроколоїд, який отримують з різних видів червоних водоростей, переважно Gelidium, Gracilaria та Pterocladia. Його використання значно зросло в харчовій промисловості, включаючи виробництво консервів, кондитерських виробів, випічки, морозива тощо. Таке широке застосування пояснюється відмінними властивостями агару як диспергуючого, стабілізуючого, загущуючого та гелеутворюючого агента.
Як універсальний замінник пектину і рослинна альтернатива тваринному желатину, агар демонструє вдесятеро вищу здатність до гелеутворення. Це робить його ідеальним вибором для різних кулінарних застосувань. Крім харчової промисловості, агар знаходить додаткове застосування в таких технологіях, як мікророзмноження для вирощування рослин. Його природне походження та багатофункціональні властивості сприяють зростанню його популярності в різних галузях промисловості.
Мікробіологічний тест:
Кишкова паличка - відсутня
Сальмонела - відсутня
Загальне число колоній <5.000 КУО/г
Дріжджі та плісняві гриби - <300 КУО/г
Умови зберігання:
Температура мінімальна: 2 ºC
Температура максимальна: 25 ºC
Замовити агар промисловий Conda 500 г 1804 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.