Для селективного збагачення сальмонел
Промисловість: вода / харчова
Норми: ISO 11133 / ISO 19250 / ISO 6579
Cоєвий бульйон Раппапорта (Vassiliadis) - рекомендується для селективного виділення Salmonella spp. після етапу попереднього збагачення.
Vassiliadis внесла зміни в середовище, які включали зменшення концентрації малахітового зеленого та підвищення температури інкубації. Як наслідок - покращення стабільності рН середовища та оптимального рівня хлориду магнію, що в кінцевому підсумку сприяло відновленню сальмонел.
Необхідні для росту речовини забезпечує соєвий пептон, який постачає азот, вітаміни, мінерали та незамінні амінокислоти. Фосфати калію допомагають збалансувати низький рівень рН середовища, а наявність хлориду магнію підвищує осмотичний тиск. Додатково, малахітовий зелений слугує для пригнічення росту інших організмів. Для підтримання транспортного та осмотичного балансу хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти.
Інструкція із застосування:
Для виявлення Salmonella spp. у пробах води:
- Попереднє збагачення в неселективному середовищі:
Інокулюйте забуферену пептонну воду (кат. виробника 1402) зразком або розведеннями та інкубуйте при 34-38 ºC протягом 18±2 годин.
- Збагачення в селективних середовищах:
Інокулюйте культурою, отриманою на етапі попереднього збагачення, соєвий бульйон Rappaport (Vassiliadis) (кат. виробника 1174) і бульйон MKKTN (кат. виробника 1173).
Соєвий бульйон Rappaport інкубують при 41,5±1 ºC, а бульйон MKKTN при 34-38 ºC, обидва протягом 24±3 годин.
- Посів на селективні тверді носії:
З селективно збагачених культур висійте два селективні ізоляційні агари; інкубуйте планшети XLD перевернутими при 34-38 ºC протягом 24±3 годин. Інкубуйте друге селективне середовище відповідно до інструкцій виробника.
Замовити бульйон соєвий Rappaport (Vassiliadis) Conda 500 г 1174 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: вода / харчова
Норми: ISO 11133 / ISO 19250 / ISO 6579
Cоєвий бульйон Раппапорта (Vassiliadis) - рекомендується для селективного виділення Salmonella spp. після етапу попереднього збагачення.
Vassiliadis внесла зміни в середовище, які включали зменшення концентрації малахітового зеленого та підвищення температури інкубації. Як наслідок - покращення стабільності рН середовища та оптимального рівня хлориду магнію, що в кінцевому підсумку сприяло відновленню сальмонел.
Необхідні для росту речовини забезпечує соєвий пептон, який постачає азот, вітаміни, мінерали та незамінні амінокислоти. Фосфати калію допомагають збалансувати низький рівень рН середовища, а наявність хлориду магнію підвищує осмотичний тиск. Додатково, малахітовий зелений слугує для пригнічення росту інших організмів. Для підтримання транспортного та осмотичного балансу хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти.
Інструкція із застосування:
Для виявлення Salmonella spp. у пробах води:
- Попереднє збагачення в неселективному середовищі:
Інокулюйте забуферену пептонну воду (кат. виробника 1402) зразком або розведеннями та інкубуйте при 34-38 ºC протягом 18±2 годин.
- Збагачення в селективних середовищах:
Інокулюйте культурою, отриманою на етапі попереднього збагачення, соєвий бульйон Rappaport (Vassiliadis) (кат. виробника 1174) і бульйон MKKTN (кат. виробника 1173).
Соєвий бульйон Rappaport інкубують при 41,5±1 ºC, а бульйон MKKTN при 34-38 ºC, обидва протягом 24±3 годин.
- Посів на селективні тверді носії:
З селективно збагачених культур висійте два селективні ізоляційні агари; інкубуйте планшети XLD перевернутими при 34-38 ºC протягом 24±3 годин. Інкубуйте друге селективне середовище відповідно до інструкцій виробника.
Замовити бульйон соєвий Rappaport (Vassiliadis) Conda 500 г 1174 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.