Призначення: для виявлення мікробного індолу.
Галузь застосування: вода / продукти харчування.
Реагент Ковача використовується для виявлення мікробного виробництва індолу. Цей реагент залежить від здатності бактерій розщеплювати та дезамінувати триптофан, що призводить до утворення індолу. Індольний тест використовується для виділення кишкової палички серед інших ентеробактерій, оскільки вона здатна виробляти індол. Мікроорганізми для цього тесту вирощуються в середовищах з багатим вмістом триптофану, таких як сечовинно-індоловий бульйон, пептонна вода, середовище SIM або інші аналогічні середовища. Особливо ефективною для цього є пептонна вода. Позитивний результат виявляється червоним забарвленням у верхній частині пробірки, тоді як негативний результат залишається безбарвним або легко жовтим.
Склад у г/л:
4-диметиламінобензальдегід (г) - 50
Соляна кислота 37% (мл) - 250
1-бутанол (мл) — 750
Інструкція із застосування:
1. Злегка засіяти поживне середовище мікроорганізмом, що тестується.
2. Інкубуйте 24-48 годин при 35°C.
3. Додайте 4-5 крапель реактиву Ковача в пробірку і обережно струсіть.
Замовити реагент Ковача Conda 100 мл 5205 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Галузь застосування: вода / продукти харчування.
Реагент Ковача використовується для виявлення мікробного виробництва індолу. Цей реагент залежить від здатності бактерій розщеплювати та дезамінувати триптофан, що призводить до утворення індолу. Індольний тест використовується для виділення кишкової палички серед інших ентеробактерій, оскільки вона здатна виробляти індол. Мікроорганізми для цього тесту вирощуються в середовищах з багатим вмістом триптофану, таких як сечовинно-індоловий бульйон, пептонна вода, середовище SIM або інші аналогічні середовища. Особливо ефективною для цього є пептонна вода. Позитивний результат виявляється червоним забарвленням у верхній частині пробірки, тоді як негативний результат залишається безбарвним або легко жовтим.
Склад у г/л:
4-диметиламінобензальдегід (г) - 50
Соляна кислота 37% (мл) - 250
1-бутанол (мл) — 750
Інструкція із застосування:
1. Злегка засіяти поживне середовище мікроорганізмом, що тестується.
2. Інкубуйте 24-48 годин при 35°C.
3. Додайте 4-5 крапель реактиву Ковача в пробірку і обережно струсіть.
Замовити реагент Ковача Conda 100 мл 5205 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.