Агар хромогенний для виявлення сальмонел Conda 500 г 1122

Під замовлення

Агар хромогенний для виявлення сальмонел Conda 500 г 1122

Під замовлення
Модель:
Х0385420
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виділення Salmonella spp у клінічних зразках та харчових продуктах
Промисловість: клінічна / харчова

Традиційно, такі середовища використовувалися для розрізнення представників роду Salmonella від більш широкого сімейства Enterobacteriaceae, у першу чергу, на основі їх здатності виробляти сірководень і нездатності ферментувати лактозу. Однак такий підхід є дещо обмеженим, враховуючи, що існує понад 2 000 видів сальмонел, які не мають цих характерних ознак. Для ідентифікації видів Salmonella даний агар використовує синергію двох хромогенних субстратів, які сприяють швидкій ідентифікації
Компоненти цього середовища, що сприяють росту, включають казеїновий пептон та яловичий екстракт, які забезпечують необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Хромогенна суміш у поєднанні з цитратом натрію пригнічує ріст грампозитивних організмів, протею та кишкової палички. Бактеріологічний агар слугує затверджуючим компонентом. Включення добавки ефективно пригнічує супутню мікробну флору, тим самим мінімізуючи ймовірність хибнопозитивних результатів.
Організми, що не належать до сальмонел, матимуть синьо-зелені відтінки або залишаться незабарвленими жодним із хромогенів у середовищі. Ця добавка стає особливо корисною, коли потрібна підвищена селективність, оскільки вона ефективно пригнічує супутню флору, зокрема Pseudomonas, яка в іншому випадку може мати таке ж забарвлення, як і колонії сальмонел.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 12,8
Казеїновий пептон - 5
Хромогенна суміш - 5,81
Яловичий екстракт - 5
Натрію цитрат — 8,5

Інструкція із застосування
Для клінічної діагностики використовують фекалії та зразки з ректального тракту.
- Висійте зразок на поверхню чашок з хромогенним агаром для сальмонел, розділяючи смужками для отримання ізольованих колоній.
- Інкубуйте при температурі 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
- Дослідіть колір колоній.

Замовити агар хромогенний для виявлення сальмонел Conda 500 г 1122 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв