Агарова селективна основа Bacillus Cereus Conda 500 г 1124

Під замовлення

Агарова селективна основа Bacillus Cereus Conda 500 г 1124

Під замовлення
Модель:
Х0385618
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Виявлення Bacillus cereus
Галузь: харчова

Мета агарової селективної основи - забезпечити кількісне визначення, виявлення та виділення Bacillus cereus у зразках їжі. Ця бактерія виявляє стійкість до певних концентрацій поліміксину, який ефективно пригнічує супутню флору та в основному активний проти грамнегативних організмів.
Основні компоненти росту, включаючи азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, отримують з екстракту яловичини та пептону. Манітол служить ферментованим вуглеводом, забезпечуючи як вуглець, так і енергію. Примітно, що Bacillus cereus не має здатності ферментувати маніт. Наявність маніту полегшує диференціацію супутньої манітолпозитивної флори, яку можна ідентифікувати за характерним жовтим відтінком. В якості індикатора pH використовується феноловий червоний, а затверджувач - бактеріологічний агар. Відомо, що Bacillus cereus виробляє лецитинази. Ці ферменти призводять до накопичення нерозчинних продуктів розпаду лецитину, який міститься в яєчному жовтку, що призводить до утворення характерного білого осаду навколо колоній Bacillus cereus.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 12
Яловичий екстракт - 1
D-маніт - 10
М'ясопептон - 10
Феноловий червоний - 0,025
Натрій хлорид – 10

Інструкція із застосування
Метод штрихової пластини:
- У чашку Петрі додайте 12-15 мл розплавленого агару і дайте йому застигнути.
- Інокулюйте 10 мкл початкової суспензії та/або розведеного зразка.
- Витягніть посівний матеріал стерильною петлею на поверхню агару.
- Інкубуйте чашки в перевернутому положенні при температурі 35±2 ºC протягом 24-40 годин.
Замовити агарова селективна основа Bacillus Cereus Conda 500 г 1124 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв