Основа агару селективна Bacillus Cereus (MYP) Conda 500 г 1343

Під замовлення

Основа агару селективна Bacillus Cereus (MYP) Conda 500 г 1343

Під замовлення
Модель:
Х0385493
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для попередньої ідентифікації Bacillus cereus
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ISO 11133 / ISO 21871 / ISO 7932

Основними поживними речовинами для росту є яловичий екстракт та ферментативний розщеплювач казеїну, що містять азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Маніт слугує ферментованим вуглеводом, що забезпечує вуглецем та енергією, проте Bacillus cereus не ферментує маніт. Ця унікальна особливість дозволяє ідентифікувати супутню манітол-позитивну флору, що відрізняється жовтим кольором. Феноловий червоний виконує функцію індикатора рН, а бактеріологічний агар застигає в середовищі.
Bacillus cereus проявляє стійкість до певних концентрацій поліміксину, пригнічуючи супутню флору, особливо грамнегативні організми. Крім того, Bacillus cereus виробляє лецитинази. Ці ферменти розщеплюють лецитин яєчного жовтка до нерозчинних продуктів деградації, утворюючи білий осад навколо колоній Bacillus cereus.

Склад у г/л:
Ферментний розщеплювач казеїну - 10
Бактеріологічний агар - 15
D-маніт - 10
Яловичий екстракт - 1
Феноловий червоний - 0,025
Натрію хлорид — 10

Інструкція із застосування:
Перелік передбачуваних бактерій Bacillus cereus (ISO 7932):
Для підрахунку передбачуваного Bacillus cereus відповідно до ISO 7932, виконайте наступні кроки:
1. Приготуйте посівний матеріал:
Перенесіть 0,1 мл досліджуваного зразка або початкової суспензії на дві пластини з агаром. При необхідності створіть десяткові розведення.
Для продуктів, що потребують низької оцінки B. cereus, досліджуйте 1,0 мл тест-зразка для рідких продуктів або 1,0 мл вихідної суспензії для інших матеріалів, щоб підвищити межі виявлення в 10 разів.
2. Процес посіву:
Рівномірно розподіліть 1 мл посівного матеріалу: нанесіть його на поверхнюі трьох невеликих чашок (90 мм) за допомогою стерильного інструменту. Підготуйте повторні розчини, використовуючи дві великі чашки або шість малих чашок.
3. Інкубація:
Інкубуйте засіяні чашки при температурі 30 ºC від 18 до 24 годин. Якщо колонії не є чітко вираженими , продовжте період інкубації ще на 24 години перед підрахунком.

Замовити основу агарову селективну Bacillus Cereus (MYP) Conda 500 г 1343можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв