Специфікація: селективне тверде середовище для виділення та ідентифікації Bacillus cereus із зразків харчових продуктів.
Нормативні документи: ISO 7932
Склад даного агару має подвійні характеристики, слугуючи як селективним, так і диференціальним середовищем для Bacillus cereus. Включення поліміксину перешкоджає розмноженню більшості співіснуючих бактерій, не впливаючи при цьому на ріст B. cereus. Важливо, що B. cereus не піддається манітній ферментації, що призводить до відсутності помітної зміни кольору індикатора навколо його колоній. Лецитиназна активність B. cereus призводить до утворення чіткого ореолу або зони білого осаду навколо його колоній.
Склад у г/л:
Пептон з казеїну - 10
Маннітол - 10
Натрію хлорид - 10
М'ясний екстракт - 1
Феноловий червоний - 0.025
Агар - 12.000
Поліміксину В сульфат, IU - 100
Яєчний жовток, мл - 100
- Фізичний/хімічний контроль:
колір - помаранчевий.
- Мікробіологічний контроль:
посів: Практичний діапазон 100 ± 20 CFU; Мін. 50 CFU (продуктивність)/ 104 -106 (селективність);
мікробіологічний контроль відповідно до ISO 11133:2014/ Adm 1:2018.
аеробіоз. Інкубація при 30 ± 1ºC, зчитування через 24-48 год.
- Контроль стерильності:
інкубація 48 годин при 30-35ºC та 48 годин при 20-25ºC: зростання відсутнє. Перевірте через 7 днів після інкубації у тих самих умовах.
Пакування:
20 підготовлених планшетів
90 мм
з 21 ± 2 мл
Замовити агар селективний Bacillus Cereus (MYP) Conda 500 г 1 упаковка можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Нормативні документи: ISO 7932
Склад даного агару має подвійні характеристики, слугуючи як селективним, так і диференціальним середовищем для Bacillus cereus. Включення поліміксину перешкоджає розмноженню більшості співіснуючих бактерій, не впливаючи при цьому на ріст B. cereus. Важливо, що B. cereus не піддається манітній ферментації, що призводить до відсутності помітної зміни кольору індикатора навколо його колоній. Лецитиназна активність B. cereus призводить до утворення чіткого ореолу або зони білого осаду навколо його колоній.
Склад у г/л:
Пептон з казеїну - 10
Маннітол - 10
Натрію хлорид - 10
М'ясний екстракт - 1
Феноловий червоний - 0.025
Агар - 12.000
Поліміксину В сульфат, IU - 100
Яєчний жовток, мл - 100
- Фізичний/хімічний контроль:
колір - помаранчевий.
- Мікробіологічний контроль:
посів: Практичний діапазон 100 ± 20 CFU; Мін. 50 CFU (продуктивність)/ 104 -106 (селективність);
мікробіологічний контроль відповідно до ISO 11133:2014/ Adm 1:2018.
аеробіоз. Інкубація при 30 ± 1ºC, зчитування через 24-48 год.
- Контроль стерильності:
інкубація 48 годин при 30-35ºC та 48 годин при 20-25ºC: зростання відсутнє. Перевірте через 7 днів після інкубації у тих самих умовах.
Пакування:
20 підготовлених планшетів
90 мм
з 21 ± 2 мл
Замовити агар селективний Bacillus Cereus (MYP) Conda 500 г 1 упаковка можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.