Знежирене молоко є джерелом лактози та казеїну і може додаватися до різних середовищ для культивування та диференціації мікроорганізмів, заснованих на коагуляції та протеолізі казеїну.
Промисловість: клінічна / харчова / молочні продукти / інгредієнти для поживних середовищ / виробничий процес
Нормативні документи: ISO 6611
Цей інгредієнт використовується для приготування мікробіологічних поживних середовищ, таких як агар зі знежиреного молока, що застосовуються для виявлення протеолітичних мікроорганізмів у різних харчових продуктах. Коли порошок розчиняють у 10% розчині, він стає дзеркальним відображенням свіжого знежиреного молока, будучи джерелом поживних речовин з лактозою, казеїном та іншими важливими елементами, необхідними для росту лактобактерій. Це середовище особливо корисне для диференціації видів клостридій на основі їх ферментативної деградації білка до пептонів або коагуляції молока.
Фізико-хімічні характеристики:
Вологість, % - <10
Інструкція із застосування:
1. 100 г порошку розчинити в 1 л дистильованої води, ретельно перемішати.
2. Нагріти суміш при частому перемішуванні до повного розчинення.
3. Стерилізуйте розчин автоклавуванням протягом 5 хвилин при 121 °C.
Примітка: будьте обережні, не перегрівайте під час стерилізації, щоб запобігти карамелізації.
Замовити молоко знежирене Conda 500 г 0230 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: клінічна / харчова / молочні продукти / інгредієнти для поживних середовищ / виробничий процес
Нормативні документи: ISO 6611
Цей інгредієнт використовується для приготування мікробіологічних поживних середовищ, таких як агар зі знежиреного молока, що застосовуються для виявлення протеолітичних мікроорганізмів у різних харчових продуктах. Коли порошок розчиняють у 10% розчині, він стає дзеркальним відображенням свіжого знежиреного молока, будучи джерелом поживних речовин з лактозою, казеїном та іншими важливими елементами, необхідними для росту лактобактерій. Це середовище особливо корисне для диференціації видів клостридій на основі їх ферментативної деградації білка до пептонів або коагуляції молока.
Фізико-хімічні характеристики:
Вологість, % - <10
Інструкція із застосування:
1. 100 г порошку розчинити в 1 л дистильованої води, ретельно перемішати.
2. Нагріти суміш при частому перемішуванні до повного розчинення.
3. Стерилізуйте розчин автоклавуванням протягом 5 хвилин при 121 °C.
Примітка: будьте обережні, не перегрівайте під час стерилізації, щоб запобігти карамелізації.
Замовити молоко знежирене Conda 500 г 0230 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.