Середовище Сланеца-Бартлі з додаванням ТТК Conda 500 г 1435

Під замовлення

Середовище Сланеца-Бартлі з додаванням ТТК Conda 500 г 1435

Під замовлення
Модель:
Х0385519
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення та підрахунку ентерококів у воді методом мембранної фільтрації
Промисловість: водопостачання
Нормативні документи: ISO 7899-2

Середовище Сланеца-Бартлі з додаванням TTC є високоселективним середовищем, яке наполегливо рекомендується для виділення та кількісного визначення ентерококів у зразках води та харчових продуктів, в першу чергу, за допомогою методу мембранної фільтрації.
Склад середовища підібраний таким чином, щоб задовольнити потреби цільових бактерій у поживних речовинах. Триптоза постачає важливий азот, вітаміни, мінерали та незамінні амінокислоти, необхідні для росту. Дріжджовий екстракт слугує багатим джерелом вітамінів, особливо групи В. Глюкоза функціонує як ферментований вуглевод, забезпечуючи як вуглець, так і енергію. Фосфат калію слугує буферним агентом, забезпечуючи стабільність середовища. Азид натрію відіграє ключову роль у пригніченні грамнегативних бактерій. Ентерококи відіграють унікальну роль у відновленні трифенілтетразолію хлориду до формазану. Бактеріологічний агар діє як затверджувач.

Склад у г/л:
Глюкоза - 2
Бактеріологічний агар - 10
Фосфат калію - 4
Натрію азид - 0,4
Триптоза - 20
Дріжджовий екстракт — 5

Інструкція із застосування:
Щоб виявити та підрахувати ентерококи відповідно до ISO 7899-2, виконайте такі дії:
1. Відфільтруйте точний об'єм води через мембранний фільтр.
2. Помістіть мембрану на пластину з середовищем Сланеца-Бартлі.
3. Інкубуйте планшет при 36±2 ºC протягом 44±4 годин.
4. Не перевертаючи мембрану, обережно перенесіть її з характерними колоніями з інкубаційного середовища Сланеца-Бартлі на планшет з агаром жовчно-ескулін-азидним (кат. виробника 1005), попередньо підігрітим до 44 ºC.
5. Інкубуйте нову пластину при 44±0,5 ºC протягом 2 годин.
6. Негайно огляньте та оцініть планшети.
7. Позитивні реакції ідентифікуються за типовими колоніями, що мають коричнево-чорне забарвлення у навколишньому середовищі. Ці колонії вважаються кишковим ентерококом.

Замовити середовище Сланеца-Бартлі з додаванням ТТК Conda 500 г можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв