Агар sLB Conda 500 г 1432

Під замовлення

Агар sLB Conda 500 г 1432

Під замовлення
Модель:
Х0386069
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Середовище, призначене для збільшення росту бактерій і призводить до високого виходу низькокопійних та надвисокого виходу висококопійних плазмід
Промисловість: молекулярна біологія / мікробіологічні поживні середовища

У результаті тривалих досліджень лабораторії розробили нову формулу з використанням унікальної суміші пептонів, дріжджового екстракту та солей. Цей унікальний склад дозволяє рекомбінантним клітинам кишкової палички досягти сильного росту. На відміну від традиційного LB-агару, де ріст зупиняється після досягнення лог-фази, sLB-агар підтримує реплікацію, що призводить до збільшення виходу ДНК-плазмід.
Культури на sLB-агарі демонструють чудову стабільність клітин протягом 3 днів без будь-якої загибелі.Слід зазначити, що ріст E. coli на середовищі sLB перевершує ріст на стандартному LB агарі після інкубації протягом 3 днів при 37 ºC.
Спеціальна суміш пептонів, дріжджового екстракту, агару та солей забезпечує необхідні фактори росту, включаючи азот, вуглець, сірку, мінерали та вітаміни, особливо групи В. Крім того, хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти, такі як іони натрію, що підтримують клітинний транспорт та осмотичний баланс. Бактеріологічний агар слугує затверджувачем у цьому інноваційному середовищі.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
Дріжджовий екстракт - 15
Спеціальна суміш пептонів - 20
Солі – 5

Інструкція із застосування:
- Засіяти 15 мл пробірки з бульйоном sLB зразком E. coli.
- Інкубуйте при 37 ºC протягом 24 годин в анаеробних умовах.
- Відберіть 10 мкл аліквоти 10^4 клітин/мл і засійте пластинки агару sLB за допомогою розсіву Дігральського.
- Інкубуйте при 37 ºC протягом ночі.

Замовити агар sLB Conda 500 г 1432 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв