Соєвий агар із дріжджовим екстрактом служить середовищем для вибіркового виділення дерматофітів та інших патогенних грибів із клінічних зразків. Цей метод набирає популярності завдяки своїй ефективності у відновленні клітин грибів, чутливих до кислого середовища, оскільки антибіотики використовуються для придушення росту бактерій.
Соєвий агар із дріжджовим екстрактом, отриманий із середовища Сабуро, є модифікацією, розробленою Кармайклом і Клаусом. Він призначений для виняткової ізоляції Trychophyton verrucossum та інших грибів, пов’язаних з інфекційними захворюваннями. Це середовище містить стрептоміцин і хлорамфенікол, антибіотики, які перешкоджають розмноженню бактерій, одночасно дозволяючи виявити патогенні гриби.
Соєвий пептон постачає важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Екстракт дріжджів є джерелом вітамінів, особливо групи В. Декстроза служить ферментованим вуглеводом, пропонуючи вуглець і енергію. Як затверджувач використовують бактеріологічний агар
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 17
Хлорамфенікол - 0,05
Декстроза - 40
Соєвий пептон - 10
Дріжджовий екстракт - 5
Стрептоміцин – 0,03
Інструкція із застосування
- Засійте чашки зразком та інкубуйте при 25–30°C протягом 2–5 днів.
Замовити агар соєвий з дріжджовим екстрактом Conda 500 г 1097 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Соєвий агар із дріжджовим екстрактом, отриманий із середовища Сабуро, є модифікацією, розробленою Кармайклом і Клаусом. Він призначений для виняткової ізоляції Trychophyton verrucossum та інших грибів, пов’язаних з інфекційними захворюваннями. Це середовище містить стрептоміцин і хлорамфенікол, антибіотики, які перешкоджають розмноженню бактерій, одночасно дозволяючи виявити патогенні гриби.
Соєвий пептон постачає важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Екстракт дріжджів є джерелом вітамінів, особливо групи В. Декстроза служить ферментованим вуглеводом, пропонуючи вуглець і енергію. Як затверджувач використовують бактеріологічний агар
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 17
Хлорамфенікол - 0,05
Декстроза - 40
Соєвий пептон - 10
Дріжджовий екстракт - 5
Стрептоміцин – 0,03
Інструкція із застосування
- Засійте чашки зразком та інкубуйте при 25–30°C протягом 2–5 днів.
Замовити агар соєвий з дріжджовим екстрактом Conda 500 г 1097 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.