Папаїновий/панкреатичний екстракт сої, джерело вітамінів і вуглеводів для вирощування грибів і бактерій
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Пептон отримують із сої шляхом папаїнової ферментації. Завдяки підвищеному вмісту вуглеводів, він є придатним середовищем для культивування різноманітних організмів, включаючи анаероби, гриби та бактерії, які потребують складних умов для росту. Сировина, що використовується у виробництві цього соєвого пептону, не містить генетично модифікованих організмів (ГМО) і не містить компонентів тваринного походження, що знімає проблему трансмісивної губчатої енцефалопатії / губчатої енцефалопатії великої рогатої худоби (TSE/BSE).
Фізико-хімічні характеристики:
Зола - <=15
Аміноазот (AN) - 2-3%
Загальний азот - 9-11%
Втрати при сушінні - <5
pH (2% розчин) - 6,5-7,5
Сумісність з фосфатами
Замовити пептон соєвий нетваринного походження без ГМО Conda 500 г 1615 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Пептон отримують із сої шляхом папаїнової ферментації. Завдяки підвищеному вмісту вуглеводів, він є придатним середовищем для культивування різноманітних організмів, включаючи анаероби, гриби та бактерії, які потребують складних умов для росту. Сировина, що використовується у виробництві цього соєвого пептону, не містить генетично модифікованих організмів (ГМО) і не містить компонентів тваринного походження, що знімає проблему трансмісивної губчатої енцефалопатії / губчатої енцефалопатії великої рогатої худоби (TSE/BSE).
Фізико-хімічні характеристики:
Зола - <=15
Аміноазот (AN) - 2-3%
Загальний азот - 9-11%
Втрати при сушінні - <5
pH (2% розчин) - 6,5-7,5
Сумісність з фосфатами
Замовити пептон соєвий нетваринного походження без ГМО Conda 500 г 1615 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.