Середовище для декарбоксилювання L-орнітину Conda 500 г 2149

Під замовлення

Середовище для декарбоксилювання L-орнітину Conda 500 г 2149

Під замовлення
Модель:
Х0385591
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для біохімічного підтвердження наявності кронобактерій у харчових продуктах та зразках навколишнього середовища
Промисловість: харчова / молочні продукти
Нормативні документи: ISO 22964

Кронобактерії визнані новим патогеном, пов'язаним з важким менінгітом і некротичним ентероколітом у немовлят, які не були відлучені від грудного годування, зі смертністю від 40-80%. Зважаючи на його патогенність, необхідно переглянути процеси виробництва молочних продуктів для немовлят, щоб переконатися у відсутності кронобактерій у кінцевому продукті.
До складу середовища входить дріжджовий екстракт, який забезпечує необхідний азот, мінерали, амінокислоти та вітаміни групи В, що мають вирішальне значення для росту мікроорганізмів. Глюкоза слугує ферментованим вуглеводом, що постачає вуглець та енергію. L-орнітин вводять для оцінки наявності ферменту орнітиндекарбоксилази. Якщо організми володіють цим ферментом, він активується у кислому середовищі, створеному початковою ферментацією глюкози. Організми, яким не вистачає цього ферменту, будуть підтримувати кисле середовище, що проявляється у вигляді жовтого кольору. Індикатор рН бромкрезоловий фіолетовий служить для ідентифікації активності декарбоксилази.

Склад у г/л:
Глюкоза - 1
Бромокрезоловий фіолетовий - 0,015
Дріжджовий екстракт - 3
L-орнітин моногідрохлорид — 10

Інструкція із застосування:
1. Почніть з попереднього збагачення досліджуваної порції в неселективному середовищі, зокрема в буферній пептонній воді BPW (кат. виробнка 1402).
2.Пересійте культуральний зразок, отриманий у BPW, до селективного середовища збагачення для кронобактерій (кат. виробника 2143).
3. Перейдіть до пересіву та ідентифікуйте колонії на хромогенному ізоляційному агарі Cronobacter (CCI) (кат. виробника 1446).
4. Для підтвердження вибірково відберіть типові колонії з хромогенного агару, очистіть їх на неселективному агарі, наприклад, TSA (кат. виробника 1068), і піддайте їх біохімічному визначенню.
5. Пересійте кожну з відібраних колоній на середовище, щоб спостерігати за процесом декарбоксилювання L-орнітину.

Замовити середовище для декарбоксилювання L-орнітину Conda 500 г 2149 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв