Середовище Ейкмана (глюкозо-пептонне).
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Глюкозо-пептонне середовище використовують, щоб накопичувати ентеробактерії.
Мікробіологічні показники.
Escherichia coli 055k59 N3912/41.
Рекомендації.
Зберігати препарат необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Середовище після приготування можна зберігати при від 2°С до 8°С у місці, яке захищене від сонячного світла.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Глюкозо-пептонне середовище використовують, щоб накопичувати ентеробактерії.
Мікробіологічні показники.
Escherichia coli 055k59 N3912/41.
Рекомендації.
Зберігати препарат необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Середовище після приготування можна зберігати при від 2°С до 8°С у місці, яке захищене від сонячного світла.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.