Поживне середовище лактозо-пептонне.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Лактозо-пептонне середовище використовують для накопичення та ідентифікації зростання коліформних бактерій.
Мікробіологічні показники.
Escherichia coli 055k59 N3912/41.
До складу середовища входять такі компоненти:
- пептон ферментативний – 7 г/л;
- лактоза – 5,5 г/л;
- натрію хлорид – 4 г/л;
- дріжджовий екстракт – 0,5 г/л;
- барвник бромтимоловий синій – 0,04 г/л.
Рекомендації.
Зберігати препарат необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Середовище після приготування можна зберігати при від 2°С до 8°С у місці, яке захищене від сонячного світла.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Лактозо-пептонне середовище використовують для накопичення та ідентифікації зростання коліформних бактерій.
Мікробіологічні показники.
Escherichia coli 055k59 N3912/41.
До складу середовища входять такі компоненти:
- пептон ферментативний – 7 г/л;
- лактоза – 5,5 г/л;
- натрію хлорид – 4 г/л;
- дріжджовий екстракт – 0,5 г/л;
- барвник бромтимоловий синій – 0,04 г/л.
Рекомендації.
Зберігати препарат необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Середовище після приготування можна зберігати при від 2°С до 8°С у місці, яке захищене від сонячного світла.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.