Середовище OGA Conda 500 г 1527

Під замовлення

Середовище OGA Conda 500 г 1527

Під замовлення
Модель:
Х0385541
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для підрахунку та виділення дріжджів і плісняви у харчових продуктах
Промисловість: косметична / клінічна / харчова / випробування на чутливість до антимікробних препаратів

Це середовище рекомендується для селективного виділення і кількісного визначення дріжджів і пліснявих грибів в різних харчових продуктах.
Екстракт дріжджів слугує багатим джерелом необхідних вітамінів групи В, які мають вирішальне значення для росту бактерій, у той час як глюкоза діє як ферментований вуглевод, забезпечуючи мікроорганізми енергією. Бактеріологічний агар входить до складу як затверджуючий агент, що забезпечує стабільність і цілісність середовища для проведення точних аналізів.
Підтримуючи нейтральний рівень рН, окситетрациклін демонструє винятково хороші результати у порівнянні з середовищами з низьким рН у пригніченні росту бактерій. Зокрема, він ефективно пригнічує ацидофільні організми, включаючи види лактобактерій.

Склад у г/л:
Глюкоза - 10
Бактеріологічний агар - 15
Дріжджовий екстракт — 5

Інструкція із застосування:
Для кількісного аналізу та ідентифікації дріжджів і пліснявих грибів у зразках харчових продуктів рекомендується метод заливних пластин:
- посійте 1 мл розведеного в 10^-1 зразка харчового продукту і інкубуйте пластини при температурі 20-25 ºC;
- проводьте щоденні дослідження з 2-го по 6-й день для спостереження за розвитком повітряних міцеліїв;
- підрахуйте кількість колоній на чашках, де після 5 днів інкубації буде 50-100 колоній;
- розрахуйте кількість дріжджів або пліснявих грибів в 1 г або 1 мл, помноживши кількість колоній на коефіцієнт розведення.
Зауваження: при аналізі зразків фекалій пацієнтів, які проходять лікування тетрацикліном, ентеробактерії можуть бути недостатньо пригнічені. У таких випадках для отримання точних результатів слід замінити окситетрациклін на гентаміцин.

Замовити середовище OGA Conda 500 г 1527 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв