Для загального підрахунку аеробних організмів у воді, молочних продуктах тощо.
Промисловість: вода / молочні продукти
Агар триптонно-глюкозний із дріжджовим екстрактом служить для визначення загальної популяції аеробних мезофільних бактерій, присутніх у воді та молочних продуктах. Це середовище містить комбінацію важливих компонентів, які підтримують ріст бактерій, включаючи казеїновий пептон і яловичий екстракт, які постачають азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Крім того, екстракт дріжджів збагачує середовище вітамінами групи В. Декстроза, ферментований вуглевод, слугує джерелом вуглецю та енергії для метаболізму бактерій. Також бактеріологічний агар слугує затверджувачем.
Склад у г/л:
Глюкоза - 1
Агар бактеріологічний - 18
Яловичий екстракт - 3
Казеїновий пептон - 5
Дріжджовий екстракт – 1
Інструкція із застосування:
Техніка наливної пластини:
- Інокулюйте 1 мл зразка (за необхідності 2 безперервних десяткових розведення, щоб можна було підрахувати 15-300 колоній на чашку).
- Помістіть 12-15 мл на чашку агару, охолодженого до 44 - 47ºC, у кожну чашку Петрі. Час приготування не повинен перевищувати 45 хвилин.
- Переверніть планшети та інкубуйте при 35±2 ºC протягом 24 годин.
- Після інкубації підрахуйте колонії.
Замовити агар триптонно-глюкозний із дріжджовим екстрактом Conda 500 г 1190 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: вода / молочні продукти
Агар триптонно-глюкозний із дріжджовим екстрактом служить для визначення загальної популяції аеробних мезофільних бактерій, присутніх у воді та молочних продуктах. Це середовище містить комбінацію важливих компонентів, які підтримують ріст бактерій, включаючи казеїновий пептон і яловичий екстракт, які постачають азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Крім того, екстракт дріжджів збагачує середовище вітамінами групи В. Декстроза, ферментований вуглевод, слугує джерелом вуглецю та енергії для метаболізму бактерій. Також бактеріологічний агар слугує затверджувачем.
Склад у г/л:
Глюкоза - 1
Агар бактеріологічний - 18
Яловичий екстракт - 3
Казеїновий пептон - 5
Дріжджовий екстракт – 1
Інструкція із застосування:
Техніка наливної пластини:
- Інокулюйте 1 мл зразка (за необхідності 2 безперервних десяткових розведення, щоб можна було підрахувати 15-300 колоній на чашку).
- Помістіть 12-15 мл на чашку агару, охолодженого до 44 - 47ºC, у кожну чашку Петрі. Час приготування не повинен перевищувати 45 хвилин.
- Переверніть планшети та інкубуйте при 35±2 ºC протягом 24 годин.
- Після інкубації підрахуйте колонії.
Замовити агар триптонно-глюкозний із дріжджовим екстрактом Conda 500 г 1190 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.