Поживне середовище Вільсона-Блера.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Середовище Вільсона-Блера використовують, щоб диференціювати сульфітредукуючі клостридії.
Мікробіологічні показники.
Clostridium (сульфітредукуючі).
До складу входять такі компоненти:
- натрій сульфіт 20 г/л;
- агар мікробіологічний – 13 г/л;
- глюкоза – 10 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л;
- сульфат заліза – 1 г/л.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Середовище Вільсона-Блера використовують, щоб диференціювати сульфітредукуючі клостридії.
Мікробіологічні показники.
Clostridium (сульфітредукуючі).
До складу входять такі компоненти:
- натрій сульфіт 20 г/л;
- агар мікробіологічний – 13 г/л;
- глюкоза – 10 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л;
- сульфат заліза – 1 г/л.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.